Μεταγραφές από Τσέλσι φέρνει η Γιουβέντους

Μεταγραφές από Τσέλσι φέρνει η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουίλιαν και ο Πέδρο μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από την Τσέλσι και η Γιουβέντους θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Ράμσεϊ, Τσαν, Ντάνι Άλβες και πολλούς άλλους έχει αποκτήσει η Γιουβέντους ως ελεύθερους, σε μια προσφιλή της τακτική να μην δαπανά χρήματα σε μεταγραφές, αλλά να τα κρατάει για κορυφαίους στόχους, όπως ήταν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ματίας Ντε Λιχτ.

Φαίνεται πως στην κατηγορία των πρώτων, η ομάδα του Μαουσίσιο Σάρι, προσανατολίζεται να εντάξει και τους εξτρέμ της Τσέλσι, Γουίλιαν και Πέδρο των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Βάσει του ρεπορτάζ της ιταλικής «Tuttosport» η ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για τους δύο παίκτες, οι οποίοι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ μετά την προώθηση των Μάουντ και Πούλισικ, που τα πάνε περίφημα.

Αναμένεται να διαπιστωθεί αν όντως η Γιουβέντους θα κινηθεί γι’αυτούς τους παίκτες, που, αν δεν ανανεώσουν, από τον Ιανουάριο θα μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X