«Πρόταση Ολυμπιακού στον προπονητή της Σλάβια Πράγας!»

«Πρόταση Ολυμπιακού στον προπονητή της Σλάβια Πράγας!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξαφνικό δημοσίευμα στην Τσεχία κάνει λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στον προπονητή της Σλάβια Πράγας. Ο ίδιος ο Γίντριχ Τρπισόφσκι παραδέχεται ότι δέχθηκε κρούση από ελληνική ομάδα και στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι έψαξαν το ρεπορτάζ και αναφέρουν ότι αυτή η πρόταση έγινε από τον Ολυμπιακό.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, επίσης, αναφέρεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να προσέγγισαν τον 43χρονο προπονητή , ο οποίος κάθεται στον πάγκο της Σλάβια από το 2017, ενώ προηγουμένως είχε δουλέψει σε Βικτόρια Ζιζκόφ και Σλόβαν Λίμπερετς, τον προηγούμενο μήνα. Δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς έγινε η κρούση ή για το τι συμβόλαιο ή χρήματα του προσφέρθηκαν.

«Είχα πρόταση από ομάδα της Ρωσίας, από μια ελληνική και από άλλη μια από μεγάλο πρωτάθλημα στη Δυτική Ευρώπη. Ωστόσο, ήταν όνειρό μου να προπονήσω τη Σλάβια και θέλω να συνεχίσω να το ζω. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ με τη συνεργασία που έχω με τους παίκτες και με όλους τους ανθρώπους του συλλόγου» ήταν η δήλωση του Τρπισόφσκι.

«Όταν σε προσεγγίζουν από μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα νιώθεις περηφάνια» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X