ΑΕΚάρα βγάλε ψυχή στο Γεντί Κουλέ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚάρα βγάλε ψυχή στο Γεντί Κουλέ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK «νοσεί», αλλά σήμερα (19.30, NS2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Super League, πρέπει να βρει το… γιατρικό και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η Ένωση μετά την σοκαριστική ήττα από τον Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τον Άρη των 10 παικτών στο ΟΑΚΑ στην προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τώρα τα περιθώρια στενεύουν με τον Δικέφαλο να αναζητά τον χαμένο ψυχωμένο εαυτό του που του έδινε τις νίκες όταν ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου.

Η προπονητολογία καλά κρατεί, ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που πρέπει πλέον να αποβάλλουν τη λέξη «φόβος» από το… λεξιλόγιό τους και να παίξουν με πάθος για να πάρουν ένα τρίποντο μετά από καιρό. Αν οι «κιτρινόμαυροι» ηττηθούν μάλιστα, η ομάδα της Κρήτης θα τους προσπεράσουν στη βαθμολογία. Κάτι που φυσικά είναι απευκταίο.

Οι απουσίες

Για ακόμα μια εβδομάδα, οι αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι» δεν λείπουν για τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Ντανιέλε Βέρντε τραυματίστηκε στον αχίλλειο κατά τη διάρκεια της εβδομάδα και μπορεί να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, αλλά δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στη Κρήτη. Εκτός είναι κι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος πάνω που επέστρεψε από την θλάση του, τραυματίστηκε εκ νέου. Στο αεροπλάνο για το Ηράκλειο δεν μπήκαν ούτε οι Νταβίντ Σιμάο και Βίκτωρ Κλωναρίδης. Έτσι το… ανακάτεμα της τράπουλα είναι αναγκαίο για τον 49χρονο τεχνικό.

Το πλάνο

Συγκεκριμένα, ο άξονας της ΑΕΚ θα αλλάξει… ολοκληρωτικά στο Γεντί Κουλέ. Ο Κώστας Γαλανόπουλος που έλειψε πολύ από τα δυο τελευταία ματς επιστρέφει για να παίξει βασικός δίπλα στον Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο Σέρβος προτιμήθηκε από τους Σιμόες, Σιμάο που δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση. Ανάμεσα στα γκολπόστ θα βρεθεί ο Μπάρκας και στην άμυνα που απουσιάζει ο Τσιγκρίνσκι, όλα δείχνουν ότι δίπλα στον Βράνιες θα είναι ο Οικονόμου, με τον Σβάρνα να μην έχει ικανοποιήσει κόντρα σε Παναθηναϊκό και Άρη. Στα άκρα ο Μπακάκης και ο Χουλτ είναι οι δύο λύσεις που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες σε σχέση με Παουλίνιο και Λόπες.

Όσον αφορά στην επίθεση, ο Πέτρος Μάνταλος επιστρέφει στα αριστερά με τον Νέλσον Ολιβέιρα να διατηρεί την θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Στην ενδεκάδα της Ένωσης επιστρέφει και ο Μάρκο Λιβάγια που εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι και αναμένεται να πάρει θέση πίσω από τον Πορτογάλο φορ. Για το δεξί άκρο της επίθεσης, φαβορί είναι ο Χρήστος Αλμπάνης. Ετσι, από αυτή την ενδεκάδα, δεν είχαν αγωνιστεί κόντρα στον Αρη οι Οικονόμου, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια και Αλμπάνης.

Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλασσε ο κόσμος στην αποστολή της ΑΕΚ που έφτασε χθες στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το… πάρτι συνεχίστηκε και λίγο αργότερα στον Σ.Φ. ΑΕΚ Κρήτης. Εκεί έδωσαν το παρών ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Νέλσον Ολιβέιρα. Όμορφες εικόνες, γεμάτες κόσμο, παιδιά και… μπόλικη ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης «ντοπαρίστηκαν» από την πολύ θερμή υποδοχή του κόσμου και το καυτό κλίμα που δημιούργησαν.

Φυσικά, οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου θα έχουν την ανάλογη υποστήριξη και στο «Θ. Βαρδινογιάννης» σήμερα. Περισσότεροι από 400 φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Θύρα 6 με τις δυο ομάδες να έχουν συμφωνήσει για την κοινή παρουσία των οπαδών τους στο γήπεδο.

Ο ΟΦΗ

Η ομάδα της Κρήτης είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος καθώς βρίσκεται την 4η θέση της βαθμολογία παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Με τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο, ο ΟΦΗ έχει κερδίσει όλο τον κόσμο με την εικόνα του. Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές μόνο στην αμυντική τετράδα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Νίκος Κοροβέσης θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ο Κώστας Γιαννούλης θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας. Δίπλα του θα είναι ο Νίκος Μαρινάκης και όχι ο Γιώργος Κουτρουμπής. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παραμείνει ο Κρίστοφερ Μπράουν.

Από εκεί και πέρα, ο 41χρονος τεχνικός οι Βαγιέμπαχ Σακόρ και Δημήτρης Μάνος θα πάρουν ξανά φανέλα βασικού, ενώ άλλες εκπλήξεις δεν θα υπάρξουν με τον Σωτηρίου να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Αντίλ Ναμπί στον άξονα και οι Σεμέντο, Τσιλιανίδης στα άκρα της επίθεσης.

Οι Διαιτητές

  • Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
  • Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τζιώτζιος (Θράκης)
  • Τέταρτος: Κουτσιάτης (Άρτας)
  • VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
  • AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

To enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X