«Άγρια» επίθεση του Γκάρι Νέβιλ στον Σωκράτη Παπασταθοπουλο!

«Άγρια» επίθεση του Γκάρι Νέβιλ στον Σωκράτη Παπασταθοπουλο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ πραγματοποιεί μια κακή σεζόν, με τον Ουνάι Εμερι να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «κανονιέρηδων» μετά από 18 μήνες στον πάγκο τους. Ο Γκάρι Νέβιλ, σχολιαστής του «Sky Sports» άσκησε έντονη κριτική για τις επιλογές κάποιων, μεταξύ των οποίων και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1992-2011) είπε αναλυτικά: «Πολλές φορές υπήρξε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του (σ.σ. του Έμερι) αναφορικά με την προφορά του που πολλές φορές γελοιοποιήθηκε, κάτι εντελώς άδικο. Η πραγματικότητα είναι πως πρόκειται για έναν κορυφαίο προπονητή, ο οποίος απλώς δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο του στην συγκεκριμένη θέση. Νιώθω λύπη που ένας άνθρωπος έχασε την δουλειά του σήμερα. Ήταν όμως πολύπλοκο», είπε αρχικά ο Γκάρι Νέβιλ.

Συνεχίζοντας η… μπάλα πήρε και παίκτες, ανάμεσα τους και ο Παπασταθόπουλος: «Το γκολ που δέχθηκε η Άρσεναλ και αναλύσαμε την περασμένη Δευτέρα στο Monday Night Football, αυτό που δωρίζει ο Νταβίντ Λουίζ με την Σαουθάμπτον είναι ένα δείγμα. Είδαμε τον Μουστάφι, είδαμε τον Σωκράτη επίσης. Ας είμαστε ειλικρινείς: αυτοί οι αμυντικοί δεν κοουτσάρονται, τουλάχιστον κάποιοι εξ’ αυτών»!

Θυμίζουμε οτι η Άρσεναλ δεν έχει καταφέρει να νικήσει στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Το βράδυ της Πέμπτης (28/11) ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα της από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (για το Europa League) παρά το γεγoνός ότι προηγήθηκε.

Στο αγγλικό πρωτάθλημα η ομάδα του Παπασταθόπουλου βρίσκεται στην 8η θέση με 17 βαθμούς μετά από 13 αγωνιστικές. Απέχει, οκτώ βαθμούς έτσι από την 4η που οδηγεί στους ομίλους του Champions League, καθώς η Τσέλσι έχει 26. Τουλάχιστον η ομάδα του Λονδίνου που συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, παραμένει πρώτη στον όμιλό της με 10 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X