«Δεν είναι μυστικό ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για Μιλόγεβιτς -Kαι ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι»

«Δεν είναι μυστικό ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για Μιλόγεβιτς -Kαι ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αναζήτηση του νέου της τεχνικού βρίσκεται η ΑΕΚ με τον Ίλια Ίβιτς να πραγματοποιεί «σαφάρι» ώστε να βρεθεί ο… εκλεκτός που θα αναλάβει να βάλει ξανά σε ράγες κανονικότητας την Ένωση. Ψηλά στη λίστα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή είναι ως γνωστόν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον οποίο διατηρεί και εξαιρετικές σχέσεις.

Το βράδυ της Παρασκευής, νέο δημοσίευμα από τη Σερβία και συγκεκριμένα την «Kurir», ανέφερε πως είναι ζήτημα χρόνου για τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου να αποχαιρετήσει τον σύλλογο του Βελιγραδίου. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μάλιτα δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του Μιλόγεβιτς εκτός από την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους ενδιαφερόμενους για εκείνον. Στο… κόλπο φέρεται να βρίσκονται και ομάδες από την Κίνα και τη Σαουδική Αραβία.

«Το γεγονός ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ θέλουν τον Μιλόγεβιτς δεν είναι μυστικό. Ωστόσο εκτός από τις ελληνικές ομάδες, υπάρχει ένας σύλλογος από την Κίνα και ένας από τη Σαουδική Αραβία που έχουν μπει στη μάχη για τον Μιλόγεβιτς. Το πρόβλημα στον Ερυθρό Αστέρα είναι η επιθυμία των ξένων συλλόγων να πάρουν τον Μιλόγεβιτς αυτό τον χειμώνα», τονίζει σχετικά το ρεπορτάζ, ενώ περιλαμβάνει και απάντηση του ίδιου του Μιλόγεβιτς σε ερώτηση για το μέλλον του κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου για το ματς που ακολουθεί: «Εγώ μπορώ να φύγω όποτε μου το ζητήσουν. Σε μια μέρα, σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο. Δεν θα είμαι πρόβλημα. Αν είμαι… ένοχος, είμαι ένοχος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X