Ολιβέιρα στους οπαδούς: «Είστε το μεγαλείο της ΑΕΚ»

Μεγάλο πάρτι στον ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου για Ολιβέιρα-Αλμπάνη (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Κρήτη έδωσε την ευκαιρία στον Νέλσον Ολιβέιρα και στον Χρήστο Αλμπάνη να κάνουν την επίσκεψη τους στον Σ.Φ. ΑΕΚ Κρήτης. Ο σύνδεσμος γέμισε με κόσμο και ωραίες εικόνες, με τους δύο παίκτες να δηλώνουν «πανευτυχείς».

Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» υπέγραψαν αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες με τον κόσμο – και κυρίως με πολλά παιδιά – και στην συνέχεια μίλησαν τους οπαδούς της ομάδας.

Οι δηλώσεις Ολιβέιρα και Αλμπάνη

Την αρχή την έκανε ο Χρήστος Αλμπάνης:

«Είναι λίγο αμήχανη η στιγμή. Για μένα είναι η πρώτη φορά που βιώνω κάτι τέτοιο. Ευχαριστούμε πολύ για την υποδοχή. Ηταν πολλή θερμή. Χαίρομαι γιατί βλέπω πολλα μικρά παιδιά ανάμεσά μας. Για μένα αυτό είναι υγεία και χαρά. Δεν θέλω να πω λόγια για το παιχνίδι. Απλά θέλω να γίνουν πράξεις».

Με τον Ολιβέιρα να συνεχίζει:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή για τη στήριξη. Δείχνετε το μεγαλείο αυτής της ομάδας, της ΑΕΚ. Είναι σημαντικό ότι έχουμε πολλα μικρά παιδιά κοντά μας και δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα της ΑΕΚ. Αυριό από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα τα δώσουμε όλα. Λόγω της οργάνωσης, λόγω της υποδοχής, αξίζετε να τα δώσουμε όλα αύριο», με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X