Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει Προμηθέα

Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει Προμηθέα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε δίχως προβλήματα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Προμηθέα, το Σάββατο (30/11 και ώρα 17:00). Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες… πλην του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

Ένα ντέρμπι ολικής! Η «Βασίλισσα» που βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι με νικηφόρο σερί 3 αγώνων στο πρωτάθλημα, χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα στον Νοέμβριο (που κλείνει με το ματς με τον Προμηθέα) έχει μόνο μια ήττα από την Ράστα Βέχτα στο BCL, βρίσκει απέναντι της έναν πολύ καλό Προμηθέα που στέκεται στην 2η θέση της Α1 με ρεκόρ 6-2.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν ότι με μια νίκη θα μπορέσουν να διαμορφώσουν την ψυχολογία και τις συνθήκες για «σκαρφαλώσουν» ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία, υπενθυμίζουμε ότι ο Δεκέμβριος έχει κρίσιμα παιχνίδια και για το πρωτάθλημα και για το BCL.

Ο κόουτς Παπαθεοδώρου είχε μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμάσει τους παίκτες του για το κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη Γιατρά, αφού ήταν μια από τις ελάχιστες που κύλισαν χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον «δικέφαλο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X