Μιλόγεβιτς: «Μπορώ να φύγω όποτε μου ζητηθεί!»

Σενάρια για Μιλόγεβιτς και ΑΕΚ στην Σερβία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ήττα με 0-6 του Ερυθρού Αστέρα από την Μπάγερν Μονάχου τα ρεπορτάζ από την Σερβία έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς εντός ομάδας. Ο προπονητής για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η ΑΕΚ μίλησε την Παρασκευή (29/11) για το μέλλον του, δήλωσε πως δεν σκέφτεται την παραίτηση, αλλά αν η ομάδα θέλει να τον διώξει τότε δεν έχει κάποιο θέμα.

Ταυτόχρονα το άρθρο αναφέρει ότι στην ομάδα δεν υπάρχουν σκέψεις για απόλυση του, τουλάχιστον όχι ακόμα…

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Μιλόγεβιτς είναι σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς. Στην «Ένωση» περιμένουν να μάθουν το μέλλον του, πολλά θα κριθούν από το παιχνίδι με το Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη στις 11 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλόγεβιτς:

«Είμαι πολύ περήφανος που ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα και είμαι μέρος της ιστορίας της ομάδας. Ήρθα και μπορεί να φύγω όποτε μου πουν. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Πάντα έχω την υποστήριξη της διοίκησης και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Μπορεί να φύγω αύριο, σε ένα μήνα, σε έναν χρόνο ή σε πέντε. Χαίρομαι που είμαι μέρος της ιστορίας αυτής της ομάδας από την πρώτη νίκη που έκανα. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια που ακούγονται. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η παραίτηση δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο σκέψεις για κανέναν. Αν είμαι ένοχος. Είμαι ένοχος. Ας προχωρήσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Για μένα και τους παίκτες μου είναι πιο δύσκολο. Δεν διαβάζω σχόλια και δεν μπορεί κάποιος να λέει για μένα εάν δεν με γνωρίζει. Θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.Έχει τελειώσει το ματς με την Μπάγερν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι είναι ο αθλητισμός».

Μάλιστα ο Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε και στο πιθανό ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ: «Είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά που έχω. Έχω πολλή δουλειά να κάνω. Δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ενδιαφέρουσα επιλογή γι’ αυτούς ή όχι. Στο κεφάλι μου είναι απλά ο Ερυθρός Αστέρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X