Σίμος: «Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ, εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα» (VIDEO)

Σίμος: «Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ, εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δηλώσεις του στο OFI TV ο Γιώργος Σίμος δήλωσε εμπιστοσύνη προς τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του ενόψει της αυριανής αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, με αφορμή το παιχνίδι μίλησε στο OFI TV, όπου αναφέρθηκε στα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σίμος:

«Στη ζωή γενικά, ξεπερνώντας όποια δυσκολία, σε κάνει να νιώθεις πιο δυνατός και να έχεις στην μνήμη σου ότι ξεπέρασες μια δυσκολία. Είναι μέρος της ζωής και του ποδοσφαίρου. Έχουμε τη χαρά να μας δίνει τέτοιου είδους συναισθήματα και μέσα από αυτά να περνάμε στην επόμενη μέρα.

Τον τελευταίο μήνα δεν είναι τα αποτελέσματα που θέλουμε παρά την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας. Αλλά υπάρχει μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι έχουν κερδίσει 16 βαθμούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και θα μπορούσαν να έχουν περισσότερους. Είμαστε σίγουροι για την ικανότητα τους, έχουν την δύναμη για να αγωνιστούν με την καρδιά τους και να πάρουμε τους 3 βαθμούς που χρειαζόμαστε.

Σεβόμαστε την ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αλλά με όλο το σεβασμό, εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, το πώς εμείς θα πιάσουμε την καλύτερη απόδοση, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X