Μιχαΐλοβιτς: «Έκλαψα πολύ, η γυναίκα μου έχει μεγαλύτερα... καρύδια από εμένα»

Αποχώρησε από τη κλινική και επέστρεψε σπίτι του ο Μιχαΐλοβιτς (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς εμφανίστηκε για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερις μήνες σε συνέντευξη Τύπου της Μπολόνια, συγκινήθηκε μιλώντας για τη μάχη που έδωσε με την λευχαιμία, δεν έκρυψε πως έκλαψε πολύ, ευχαρίστησε από καρδιάς τη γυναίκα του και τόνισε πως «κανείς δεν πρέπει να χάνει τη θέλησή του για ζωή».

Ο Σέρβος προπονητής, με προσοχή και φαρμακευτική αγωγή, προσπαθεί να ξαναμπεί σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής και… δουλειάς, έχοντας πάρει πλέον εξιτήριο από την κλινική όπου υποβλήθηκε σε τρία διαφορετικά στάδια χημειοθεραπειών για να καταπολεμήσει την λευχαιμία.

«Την τελευταία φορά που βρέθηκα μπροστά σας σε συνέντευξη Τύπου ήταν για να σας ανακοινώσω την αρρώστια…» είπε ο 50χρονος κόουτς και συνέχισε:

«Θα ήθελα να πως σε όλους όσοι δίνουν τη δική τους μάχη, να μην αισθάνονται πιο αδύναμοι από εμένα. Πρέπει ν’ αντιμετωπίζουν την αρρώστια στα ίσια. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κάποιος. Το μοναδικό που δεν πρέπει να χάσει ποτέ, είναι η θέληση για ζωή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς και τις ομάδες για τα μηνύματά τους, τα συνθήματα, τα πανό…

Η αλήθεια είναι ότι έκλαψα πολύ. Πέρασαν πολύ δύσκολοι μήνες και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με φρόντισαν. Ήταν οι φύλακες άγγελοί μου. Δεν θα τα είχα καταφέρει δίχως εκείνους. Θα τους είμαι αιώνια ευγνώμων…

Θα ήθελα όμως πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που απέδειξε ότι έχει… μεγαλύτερα “καρύδια” από εμένα. Δεν αισθάνομαι ήρωας. Είμαι απλά ένας άνθρωπος όπως όλοι οι υπόλοιποι…».

Όσο για την προσπάθεια της Μπολόνια για την τεράστια έκπληξη με τον Ζλάταν, ο Μιχαΐλοβιτς ανέφερε: «Μιλήσαμε πριν από έναν μήνα και τα ξαναείπαμε πριν από 10 μέρες. Θα μπορούσε να έρθει στην ομάδα μας λόγω της φιλίας που έχουμε… Όμως, ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα για να υπολογίσει. Θα με πάρει τηλέφωνο προτού υπογράψει οπουδήποτε, όποια κι αν είναι η απόφασή του. Γύρω στις 10 Δεκεμβρίου πιστεύω θα έχει αποφασίσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X