«Μέχρι μέσα Δεκέμβρη αποφασίζει ο Μιλόγεβιτς αν θα πάει Ελλάδα!»

Μιλόγεβιτς για τη βαριά ήττα από την Μπάγερν: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ίσως φταίω εγώ, ίσως οι παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέες πληροφορίες από τη Σερβία για το μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Η βαριά ήττα από την Μπάγερν την περασμένη Τρίτη έχει στοιχίσει πολύ στους Σέρβους και τα σενάρια για αντικατάσταση του Μιλόγεβιτς είναι πολλά. Και όπως είναι λογικό ΑΕΚ και Ίλια Ίβιτς κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «sport.avaz.ba» που επικαλείται πηγές από το αθλητικό περιοδικό του Βελιγραδίου, «ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη εάν θα παραμείνει στον πάγκο του Αστέρα ή θα δεχθεί την προσφορά ενός ελληνικού κολοσσού».

Ματς που θα κρίνει πολλά

Αν δεν γίνει κάποια ανατροπή μέχρι τότε, η κομβική ημερομηνία είναι η 11η Δεκεμβρίου, με τον Αστέρα να φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που θα κρίνει ποιος θα σφραγίσει την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Europa League. Σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα, αν χάσει ο Αστέρας, δύσκολα να παραμείνει στον πάγκο ο Μιλόγεβιτς.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά πως ο αντικαταστάτης, εφόσον αποχωρήσει, έχει βρεθεί ήδη κι αυτός αναμένεται να είναι ο Βίνκο Μαρίνοβιτς (προπονητής της U21 της Βοσνίας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X