Εξελίξεις: Ο Προσινέτσκι υποψήφιος άμεσα για την θέση του Μιλόγεβιτς!

Εξελίξεις: Ο Προσινέτσκι υποψήφιος άμεσα για την θέση του Μιλόγεβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δέχθηκε βαριά ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, με 0-6. Η διοίκηση των Σέρβων στήριξε τον προπονητή της ομάδας, όμως το μέλλον του στο Βελιγράδι είναι αβέβαιο, με την ΑΕΚ να καραδοκεί.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για την θέση του Νίκου Κωστένογλου, ήταν αυτό του Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τα τελευταία δύο χρόνια κάθεται στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο «αγκάθι» στην υπόθεση του και παρά το ενδιαφέρον από τον Ίλια Ίβιτς ήταν μια αρκετά δύσκολη περίπτωση. Η ομάδα από την Σερβία έρχεται όμως να το λύσει!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δύσκολα θα παραμείνει για καιρό… Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου αναμένεται να φύγει το καλοκαίρι από τους «ερυθρόλευκους», ίσως τελικά η φυγή του να έρθει ακόμα πιο νωρίς. Μάλιστα ήδη έχει κυκλοφορήσει το όνομα του αντικαταστάτη του. Ο Προσινέτσκι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Βοσνίας και ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να κάνει προσπάθεια να τον φέρει στο Βελιγράδι.

Παίζει το κεφάλι του με τον Ολυμπιακό

Ο Μιλόγεβιτς «παίζει το κεφάλι του» στο Γ. Καραϊσκάκης. Σε περίπτωση ήττας του Ερυθρού Αστέρα από τον Ολυμπιακό οι Σέρβοι δεν θα συνεχίσουν ούτε στο Europa League. Σε τέτοια περίπτωση ο 49χρονος τεχνικός θα αποτελέσει – πιο άμεσα – παρελθόν από τον πάγκο, ίσως και πριν από τα Χριστούγεννα.

Εκτός της ΑΕΚ, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, της Κίνας, αλλά και άλλες ελληνικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X