Ζενίτ - Λυών 2-0: Κοντά στην πρόκριση οι Ρώσοι

Ζενίτ - Λυών 2-0: Κοντά στην πρόκριση οι Ρώσοι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ζενίτ ήταν καλύτερη, έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 2-0 της Λυών. Οι Ρώσοι κρατούν την τύχη στα χέρια τους την τελευταία αγωνιστική στη Λισαβώνα.

Το «πρέπει» της νίκης δεν άγχωσε τους παίκτες της Ζενίτ. Οι Ρώσοι είχαν ως μόνο στόχο τη νίκη, που θα τους έφερνε πρώτο φαβορί για την πρόκριση στους «16» και τελικά την πέτυχε με κυριαρχική εμφάνιση.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης εκμεταλλεύθηκε την έδρα της και επικράτησε της Λυών με 2-0, την έπιασε στην δεύτερη θέση του 7ου ομίλου με 8 βαθμούς και, πλέον, ορίζει τις τύχες της στην τελευταία αγωνιστική, εκτός έδρας κόντρα στην Μπενφίκα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο συνήθης ύποπτος Άρτεμ Τζιούμπα άνοιξε το σκορ για τη Ζενίτ στο 42′ με δυναμική κεφαλιά από κόρνερ και τα πράγματα ξεκαθάρισαν στο 84′, όταν ο Οζντόεφ εκτέλεσε έξω από την περιοχή, το σουτ του κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Έτσι, η Ζενίτ αυτή τη στιγμή υπερέχει στην ισοβαθμία των «λιονέ», και αναλόγως με την έκβαση του Μπενφίκα- Λειψία θα γνωρίζει για πόσα αποτελέσματα θα επισκεφθεί την Λισαβώνα την τελευταία αγωνιστική.

Ζενίτ (Σέμακ): Κερζακόβ, Καραβάεβ, Ιβάνοβιτς, Ρακίτσκι, Ντριούσι (81΄Ζιρκόφ), Κουζιάεβ, Οζντόεβ, Μπάριος, Σάντος, Τζιούμπα, Αζμούν.

Λυών (Γκαρσιά): Λόπες, Μαρκάλ (58′ Κονέ), Ντεναγέρ, Άντερσεν, Μαρσέλο, Ντουμπουά, Κορνέ (74′ Τσερκί), Τουσάρ, Ρεΐν-Αντελαΐδ, Τραορέ, Ντεμπελέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X