Ράγκμπι: Φιλική ήττα για την ΑΕΚ

Ράγκμπι: Φιλική ήττα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο έδωσε η ομάδα Rugby League της ΑΕΚ, που αντιμετώπισε την ομάδα Aris Eagles στο γήπεδο του Kiffisos FC στο Αιγάλεω. Η «Ένωση» πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ωστόσο ηττήθηκε με 46-12. Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε πλήθος κόσμου που στήριξε τους «κιτρινόμαυρους».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο «Δικέφαλος» μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ, μέχρι το ημίχρονο έμεινε μέσα στο παιχνίδι (18-12). Στο δεύτερο μέρος, οι Aris Eagles ανέβασαν ρυθμούς, έχοντας και περισσότερους αγώνες στο ενεργητικό τους τη φετινή σεζόν, και ανέβασαν το δείκτη του σκορ. Στο 62′, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον διαιτητή να αποβάλλει έναν παίκτη από κάθε ομάδα. Η ΑΕΚ με τους Πιτταρά και Καλδέρη να είναι οι κορυφαίοι διεκδίκησε μέχρι τέλους κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση, με το 46-12 να είναι το τελικό σκορ.

Η ΑΕΚ πλέον ετοιμάζεται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της στην Greek League Association, που θα διεξαχθεί στις 14/12 με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας. Το γήπεδο του αγώνα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Aris Eagles – ΑΕΚ 46-12
ARIS EAGLES: Tries: Μορέλλας (18′, Νιανιάκας (20′), Στράτος (34′), Γεωργαλάς (46’6), Καράδης (54′), Δαρδαμάνης (68′), Κουτσιμπογεώργος (75′), Κουφάκης (77′). Conv: Καράδης 7/8.
AEK: Tries: Καλδέρης (30′), Henry (36′). Conv: Χελιώτης 2/2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X