Ο πάγκος της ΑΕΚ στα χέρια σας – Ψηφίστε για την επιλογή στην τεχνική ηγεσία

Να μείνει μπροστά στον καθρέφτη της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ο Νίκος Κωστένογλου και οι συνεργάτες του, κατάφεραν να δώσουν μεγάλη ανάσα στην ΑΕΚ έπειτα από τη λαίλαπα Καρντόσο. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών, δείχνουν πως η κατάσταση είναι οριακή. Η ανατροπή σοκ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η κάκιστη εμφάνιση που έφερε την ισοπαλία με τον Αρη (και την αδυναμία να μειωθεί η απόσταση από την κορυφή), έφερε το θέμα προπονητή σε πρώτο πλάνο.

Πάρτε θέση

Ηδη, υπάρχει μεγάλη κουβέντα για πιθανούς και απίθανους στόχους. Η ΑΕΚ φαίνεται πως θα πάει με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο τουλάχιστον για το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά το θέμα είναι εάν θα μπορέσει να βρεθεί ξανά ισορροπία. Μέχρι να έχουμε τις απαντήσεις το βράδυ του Σαββάτου από το Ηράκλειο, εσείς μπορείτε να δώσετε τις δικές σας εκτιμήσεις για τον τρόπο που εκτιμάτε πως πρέπει να πορευθεί η ΑΕΚ.

 

[poll id=”349″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X