Μιλόγεβιτς για τη βαριά ήττα από την Μπάγερν: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ίσως φταίω εγώ, ίσως οι παίκτες»

Μιλόγεβιτς για τη βαριά ήττα από την Μπάγερν: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ίσως φταίω εγώ, ίσως οι παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερυθρός Αστέρας απογοήτευσε και γνώρισε βαριά ήττα με 6-0 από την Μπάγερν στο Βελιγράδι. Πλέον, οι Σέρβοι πρέπει να μην ηττηθούν στο «Καραϊσκάκη» από τον Ολυμπιακό και να σφραγίσουν την 3η θέση που θα τους στείλει στο Europa League.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στη συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε για την κάκιστη βραδιά με τους Γερμανούς.

«Γενικά δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχει απογοήτευση. Είναι μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας μας. Ας περάσει η νύχτα να δούμε τι θα γίνει».

Ο Μιλόγεβιτς τόνισε πως μετά την λήξη του ματς με τους Βαυαρούς δεν είπε απολύτως τίποτα στους παίκτες του.

«Δεν είπα τίποτα στους παίκτες μετά το ματς. Τους μίλησα πριν, αλλά και στο ημίχρονο. Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που έδειξε δύναμη. Ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβόμασταν από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να καθίσουμε και να συζητήσουμε γιατί συνέβη αυτό. Τι θα γίνει εάν βρεθούμε εκτός Ευρώπης; Σίγουρα δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου. Είμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι παίκτες μπορούν να κάνουν περισσότερα. Δεν έχει σχέση αυτό με την τακτική. Ίσως φταίω εγώ, ίσως οι παίκτες. Δεν βρίσκω πάντως τον λόγο να φοβόμαστε τόσο πολύ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X