Στη λίστα της ΑΕΚ οι Νίκολιτς, Παούνοβιτς και Αμπελάρδο

Στη λίστα της ΑΕΚ οι Νίκολιτς, Παούνοβιτς και Αμπελάρδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «καίγεται» για προπονητή. Η απόφαση είναι ειλημμένη, με την «Ένωση» να ψάχνεται για τον επόμενο κόουτς, που θα αναλάβει. Ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεκινήσει, ήδη, τις επαφές του με ξένους προπονητές. Σύμφωνα, με την «Ώρα των Σπορ» μάλιστα, τρία ονόματα ξεχωρίζουν στη λίστα του Ίβιτς. Οι Νίκολιτς, Παούνοβιτς και Φερνάντες εξετάζονται από την «Ένωση», με τον Σέρβο ωστόσο να κοιτάει και στην ισπανική αλλά και ιταλική αγορά.

Μάρκο Νίκολιτς

Ο Μάρκο Νίκολιτς κυκλοφόρησε από χθες (26/11) στα Μέσα. Ο Σέρβος τεχνικός έμεινε ελεύθερος από την Βίντι και ο Ίβιτς βρίσκεται σε συνομιλίες μαζί του. Πάντως είναι γνωστός στον κόσμο της «Ένωσης», αφού πέρυσι η ΑΕΚ τον συνάντησε στα πλέι οφ του Champions League, όταν και ήταν τεχνικός της Βίντι. Παράλληλα και ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Νίκολιτς, με τον Σέρβο να τον νικά πέρυσι στους ομίλους του Europa League δύο φορές. Μοιάζει ενδιαφέρουσα περίπτωση, την οποία ο Ίβιτς εξετάζει εξονυχιστικά.

Βέλικο Παούνοβιτς

Ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι ένας προπονητής που… γνωρίζει πολύ καλά ο Ίβιτς. Ο 42χρονος τεχνικός από την Βόρειο Μακεδονία, είναι μία πολύ «ψαγμένη» περίπτωση, αφού πρόκειται για έναν τεχνικό που είχε θορυβήσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, όταν και είχε κατακτήσει το παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με την Εθνική Νέων της Σερβίας. Ωστόσο, δεν έχει εμπειρία από κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι στον πάγκο της Σικάγο Φάϊαρς. Επίσης, πριν τέσσερα χρόνια, είχε βρεθεί κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά δεν προχώρησε η υπόθεση του για τους «πράσινους».

Αμπελάρδο Φερνάντες

Πολύ καλή περίπτωση, αλλά και από τις πιο δύσκολες. Ο 49χρονος Ισπανός κόουτς την περυσινή χρονιά έκανε πράγματα και θαύματα στην Ισπανία με την Αλαβές. Όμως, ο ίδιος επέλεξε να παραιτηθεί, τονίζοντας πως τελείωσε ο κύκλος του στην ισπανική ομάδα. Θεωρείται από τους ταλαντούχους Ισπανούς προπονητές και γι’ αυτό και έχει υψηλό κασέ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X