Το who is who του Μάρκο Νίκολιτς που ενδιαφέρει την ΑΕΚ

Το who is who του Μάρκο Νίκολιτς που ενδιαφέρει την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Νίκολιτς είναι ο Σέρβος προπονητής που μιλά ο Ιλια Ιβιτς, έμεινε ελεύθερος από την Βίντι και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Πρόκειται για έναν τεχνικό, ο οποίος είχε μπει στο «μάτι» της ΑΕΚ και από τα περσινά παιχνίδια της Ένωσης με τη Βίντι, αλλά και αυτά που έδωσαν οι Ούγγροι κόντρα στον ΠΑΟΚ (τον οποίο νίκησε μέσα – έξω) για τους ομίλους του Europa League.

Γενικά η πορεία του στον πάγκο της Βίντι δύο και πλέον χρόνια είναι αξιόλογη. Την πρώτη του χρονιά πήρε το πρωτάθλημα Ουγγαρίας, πέρυσι τερμάτισε δεύτερος πίσω από την πρωταθλήτρια Φερεντσβάρος και πήρε το Κύπελλο Ουγγαρίας, ενώ φέτος μετά από 13 ματς είναι στην 3η θέση η Βίντι με 26 βαθμούς, τρεις μόλις πίσω από την πρωτοπόρο Φερεντσβάρος. Ο Νίκολιτς, λοιπόν, ο οποίος στο παρελθόν έχει βρεθεί στον πάγκο της Παρτιζάν (2013-15 και 2016-17) παίρνοντας μαζί της το νταμπλ της σεζόν 2016-17, είναι στους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο της ΑΕΚ, μαζί με άλλες περιπτώσεις.

Στην Ραντ τα πρώτα του βήματα

Στην Ραντ Βελιγραδίου έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής. Έμεινε για 7 ολόκληρα χρόνια στις μικρές ηλικιακά ομάδες των Σέρβων, μέχρι που βρήκε την ευκαιρία του το 2008 και πήρε «προαγωγή» στην πρώτη ομάδα. Αρχικά ως βοηθός του Ιβάνοβιτς και του Γιάντσιτς και έπειτα ως αντικαταστάτης του δεύτερου.

Μάλιστα σε 29 ετών έγινε ο νεότερος προπονητής στην ιστορία του Σέρβικου πρωταθλήματος. Έμεινε για 3 χρόνια στην Ραντ – μια ομάδα σχετικά μικρή – καταφέρνοντας να πάρει και την πρόκριση στα προκριματικά του Europa League. Έφυγε…για να ξανά γυρίσει! Μετά από έναν χρόνο γύρισε πάλι στην Ραντ, αυτή την φορά η παραμονή του ήταν για έναν χρόνο.

Και στους 37 αγώνες δίχως ήττα

Πέρασε από αρκετές ομάδες, μέχρι να επιστρέψει για 2η φορά στην Παρτιζάν, το καλοκαίρι του 2016. Με τους Σέρβους κατάφερε να κερδίσει το νταμπλ πραγματοποιώντας ένα φανταστικό σερί 37 αγώνων δίχως ήττα! Όμως ούτε εκεί έμεινε για πολύ. Το μέλλον του ήταν στην Ουγγαρία και στην Βίντι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X