Η ΑΕΚ τσεκάρει Νίκολιτς!

Η ΑΕΚ τσεκάρει Νίκολιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Νίκολιτς είναι ένας από τους προπονητές που μίλησε ο Ιλια Ιβιτς!

O Μάρκο Νίκολιτς έμεινε χθες ελεύθερος από την Βίντι, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει έρθει ήδη σε επαφή μάζι του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το SPORTFM, ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει ήδη επαφή με τον Μάρκο Νίκολιτς. Ο 40χρονος Σέρβος τεχνικός έλυσε χθες το συμβόλαιό του με την Βίντι και έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης. Πίσω από τις επαφές των δύο ανδρών, πάντως, υπάρχει παρασκήνιο. Ο Νίκολιτς αποτελούσε έναν από τους υποψήφιους προπονητές το περασμένο καλοκαίρι όταν και τελικά προκρίθηκε η επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, η οποία αποδείχτηκε πλήρως αποτυχήμενη. Σε όλα αυτά πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ίβιτς διατηρεί καλή σχέση με τον 40χρονο προπονητή.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει διερευνητικές επαφές και στην Τουρκία. Ένας προπονητής εξ αυτών, του οποίου το όνομα μένει «κρυφό», έχει συμβόλαιο με τον σύλλογό του και αυτό αποτελεί ένα εμπόδιο για την έναρξη -επίσημων- συζητήσεων.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο Ιβιτς θέλει προπονητή με… χαρακτήρα μόνιμου και όχι προσωρινού, ενώ η ΑΕΚ το Σάββατο θα κατέβει στο ματς με τον ΟΦΗ με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X