Μέσα Τσιγκρίνσκι-Γαλανόπουλος, ενοχλήσεις ο Βέρντε

Μέσα Τσιγκρίνσκι-Γαλανόπουλος, ενοχλήσεις ο Βέρντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα στην ΑΕΚ!

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση της Ένωσης καθώς συμμετείχαν σε αυτή τόσο ο Κώστας Γαλανόπουλος, όσο και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Όλα δείχνουν μάλιστα πως αμφότεροι θα φωνάξουν «παρών» στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ το Σάββατο στο Γεντί Κουλέ. Ο Δικέφαλος προσπαθεί να μπει ξανά σε «ράγες»… κανονικότητας στις εμφανίσεις του και τόσο ο 22χρονος χαφ, όσο και ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός που έλειψαν από το ματς με τον Άρη μπορεί να προσφέρουν τα μέγιστα.

Όσον αφορά στον διεθνή μέσο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο με αφορμή του διάστρεμμα που υπέστη, αλλά από αυτόν δεν προέκυψαν ευρήματα και σήμερα στα Σπάτα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Οι εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδας είχαν δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στον Γαλανόπουλο και απέναντι στον Άρη υπολογίζονταν να πάρει φανέλα βασικού. Το πρόβλημα που προέκυψε στον αστράγαλο όμως  δεν τον άφησε να αγωνιστεί παρότι μάλιστα έκανε και ένεση για να ξεπεράσει τους πόνους.

Από την άλλη, ο Ουκρανός στόπερ που είχε υποστεί θλάση και υπολογιζόταν πως θα λείψει από το παιχνίδι στη Κρήτη φάνηκε να ξεπερνά γρήγορα τον τραυματισμό του καθώς προπονήθηκε σήμερα κανονικά. Ο Τσιγκρίνσκι είναι γενικότερα ευπαθής στους τραυματισμούς, αλλά τώρα με την γρήγρη επιστροφή του δείχνει πως θέλει κι αυτός να προσφέρει στην Ένωση καθώς το ματς με τον ΟΦΗ στη Κρήτη είναι πολύ σημαντικό έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Ο «πονοκέφαλος» με τον Βέρντε

Πάντως, ακόμα και τα ευχάριστα αυτά νέα δεν αφήνουν τον Νίκο Κωστένογλου να… ηρεμήσει καθώς είδε τον Ντανιέλε Βέρντε να έχει ενοχλήσεις και να εγκαταλείπει την προπόνηση με πόνους στην αριστερή ποδοκνημική. Ο Ιταλός εξτρέμ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματός του. Εκτός προπόνησης έμειναν ξανά ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που είναι τραυματίας και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X