Πρώτη ήττα μετά από 24 αγώνες για την ΑΕΚ Futsal

Τα πανηγύρια της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτη ήττα μετά από 24 διαδοχικούς αγώνες υπέστη η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο σάλας!

Συγκεκριμενα, η Ένωση ηττήθηκε με 3-4 από την Ολυμπιάδα για την 11η αγωνιστική της Futsal Superleague. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος, δεν κατάφεραν να “κλείσουν” νικηφόρα τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος, πληρώνοντας τις σημαντικές απουσίες των Θανασάι, Σκουτέλης. Παρά την ήττα πάντως, οι κιτρινόμαυροι παραμένουν πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά 4 βαθμών από τον δεύτερο ΑΣΕ Δούκα.

Στο 9′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ το οποίο εκτέλεσαν με κοντινή πάσα και ο Φλώρος με σουτ έκανε το 0-1. Η Ολυμπιάδα δεν έμεινε εκεί και με υποδειγματική κόντρα στο 12′, έκανε το 0-2, βάζοντας δύσκολα στην ΑΕΚ. Οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα δεν το έβαλαν κάτω και στο 16′ μείωσαν σε 1-2 με τον Αρτινό. Ο Δικέφαλος έδειχνε ικανός να φτάσει και στην ισοφάριση (17′ Πάνου σουτ κατέληξε σε κόρνερ), αλλά στο 19′ οι φιλοξενούμενοι με νέα γρήγορη αντεπίθεση σημείωσαν το 1-3 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και το 25′ ο Αρτινός είδε τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Στο 35′ ο Πάνου με δυνατό σουτ ανάγκασε τον αντίπαλο γκολκίπερ σε μεγάλη επέμβαση, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά εξαπέλυσε “κεραυνό” που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και τη γραμμή.

Στη συνέχεια ο Ντάτης δεν αντιλήφθηκε το fair play και σκόραρε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση, ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΚ άφησαν την Ολυμπιάδα να σκοράρει για να επανέλθει η διαφορά στα 2 τέρματα (2-4). Η ΑΕΚ έχασε και 10μετρο στη συνέχεια, με τον Ντάτη 30″ πριν το φινάλε να σκοράρει για το τελικό 3-4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X