Στη Βαρκελώνη το France Football-Οργιάζουν οι φήμες για Μέσι και Χρυσή Μπάλα

Μέσι: «Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπρόσωποι του France Football φέρονται να ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη για να πάρουν συνέντευξη από τον Λιονέλ Μέσι και οι φήμες έχουν πλέον φουντώσει για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Αργεντινό!

Σύμφωνα με την MundoDeportivo, άνθρωποι του δημοφιλούς γαλλικού αθλητικού περιοδικού που αναλαμβάνει αποκλειστικά πλέον το θέμα της Χρυσής Μπάλας, ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη για να συναντήσουν τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα και να μιλήσουν μαζί του.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει πριν από καιρό και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν τον είχαν βρει στο Τορίνο, ωστόσο, τότε ήταν απλά μια συνέντευξη κι όχι εκείνη που θα ετοίμαζε το France Football για τον νικητή του Ballon d’ Or.

Τώρα, ο προορισμός ήταν η Καταλονία κι αυτό ήταν λογικό να φουντώσει περισσότερο τις φήμες για την κατάκτηση του βραβείου από τον Λιονέλ Μέσι, με την εκδήλωση να έχει προγραμματιστεί για τις 2 του Δεκέμβρη, στο Παρίσι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X