Ο Ζιντάν πιέζει τον δανεισμό του Βινίσιους Τζούνιορ

Η... χυλόπιτα του Βινίσιους: «Απέρριψα την Μπαρτσελόνα για την Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον 19χρονο Βραζιλιάνο και τον άφησε εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ δεν θα μπορεί να βοηθήσει απόψε (26/11) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι κόντρα στην Παρί, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να τον αφήνει εκτός αποστολής για τέταρτη φορά σε επτά παιχνίδια. Ο Γάλλος τεχνικός δεν…τρελαίνεται για τον 19χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος έχει συνολικά μόνο 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ήδη, σύμφωνα με την «AS» άτομα του κύκλου του σκέφτονται τον δανεισμό του για να βρει ξανά την αυτοπεποίθησή του, ενώ ο ίδιος ο Ζιντάν πιέζει με τις επιλογές του τον παίκτη προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Ρονάλντο, πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, θέλησε να τον αποκτήσει δανεικό το καλοκαίρι και σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται να προσπαθήσει ίδια κίνηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X