Πάει για μαγνητική ο Γαλανόπουλος

Γαλανόπουλος: «Να φανεί ότι εμείς κάνουμε κουμάντο κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος στάθηκε άτυχος πριν το ματς με τον Άρη, καθώς τέθηκε νοκ άουτ και πλέον… τρέχει για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ της AEK από τη προπόνηση της Παρασκευής είχε πάθει ένα διάστρεμμα χαμηλά στον αστράγαλο, ωστόσο τα… έδωσε όλα για να προλάβει το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο «Γάλα», λοιπόν, θα πάει για μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και για να εξακριβωθεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Παράλληλα, πρέπει να τονίσουμε πως το είχε κάνει ένεση για να προλάβει το ματς με τον Άρη και μάλιστα δοκίμασε το πόδι του το Σάββατο πρωί στα Σπάτα, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση είναι. Αλλά εξακολουθούσε να νιώθει ενοχλήσεις και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και πλέον θα φανεί αν θα είναι έτοιμος για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ή τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X