Νέα εποχή στο NBA: Αλλαγές στα ημιτελικά, επιπλέον τουρνουά και μείωση αγώνων!

«Τρένο» οι Μπακς του Αντετοκούνμπο-7η σερί νίκη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το NBA βρίσκεται σε συζητήσεις για τεράστιες αλλαγές, με τη μεγαλύτερη όλων να είναι η αλλαγή στους Τελικούς Περιφέρειας! Τί θα γίνει με τον αριθμό αγώνων και τα… νέα τουρνουά σε Ανατολή και Δύση!

Τις τελευταίες ώρες, Μέσα της Αμερικής θέλουν το NBA να βρίσκεται μπροστά σε μία νέα εποχή. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, η λίγκα συζητά με την Ένωση Παικτών και τους τηλεοπτικούς φορείς με τους οποίους συνεργάζεται ενδεχόμενες αλλαγές (από τη σεζόν 2021/22), που θα φέρουν τα πάνω κάτω σε όσα ξέραμε!

Όπως αποκάλυψε το ESPN, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπάρχει η μείωση των αγώνων της κανονικής περιόδου, οι οποίοι δεν θα ξεπερνούν τους 78, αλλά και δύο τουρνουά μέσα στη σεζόν, που θα περιλαμβάνει τις ομάδες από τις θέσεις 7-10 σε Ανατολή και Δύση αντίστοιχα. Σε αυτά λοιπόν, η έβδομη ομάδα θα αντιμετωπίσει την όγδοη, με τον νικητή να εξασφαλίζει το 7o εισιτήριο για τα playoffs. Ο ηττημένος θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία, αφού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 9ος-10ος για την τελευταία θέση των playoffs.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει όμως και η τροποποίηση που σκέφτονται οι άνθρωποι του ΝΒΑ για τους ημιτελικούς των Περιφερειών. Πάντα με βάση τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, στην ημιτελική φάση δεν θα βλέπουμε πλέον αντιμέτωπες τις καλύτερες ομάδες από Ανατολή και Δύση, όπως ξέρουμε, αλλά τα ζευγάρια θα σχηματίζονται με βάση τα ρεκόρ που ”κουβαλάνε” από τη κανονική περίοδο! Με λίγα λόγια, θα υπάρχει ευκαιρία να δούμε στους Τελικούς ομάδες από την ίδια Περιφέρεια ή -ακόμα καλύτερα- τις δύο καλύτερες ομάδες, βάσει ρεκόρ και όχι τους δύο νικητές από τις δύο περιφέρειες, καθώς τα κριτήρια θα αλλάξουν άρδην, αν τελικά ”περάσει” η αλλαγή αυτή. Η ψηφοφορία αναμένεται τον ερχόμενο Απρίλι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X