Η τοποθέτηση του Μητρόπουλου για την κόντρα Κόκκαλη-Μαρινάκη: «Δεν έχει ξαναγίνει αυτό...»

Την ξεκάθαρη άποψή του πως η κόντρα Κόκκαλη – Μαρινάκη κάνει κακό στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Τάσης Μητρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Total Football του Open. Χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι διχασμένη, δεν έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα», ανέφερε ο θρυλικός «ψηλός».

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Με τη διαγραφή μου, το θέμα με τους παλαιμάχους, τους είχα πει να κοιτάξετε το θέμα του κ. Κόκκαλη που τον έδιωξαν από τη σουίτα του Καραϊσκάκη, από το σπίτι του. Και δεν έχω δει τίποτα από τότε. Νομίζω είναι ένα θέμα του Ολυμπιακού πολύ άσχημο. Θα περίμενα και από άλλους ανθρώπους να πάρουν θέση, όπως πχ τον Γιάννη Μώραλη ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον κ. Κόκκαλη και μάλιστα λέγαμε ότι είναι το ”παιδί’ του Κόκκαλη”. Ακόμη και ο Μιχάλης Κουντούρης που τότε ήταν υπεύθυνος της Θύρας 7.

Αλλά πέρα απ’ όλα αυτά, για μένα το χειρότερο, το πιο άσχημο είναι ότι αυτή τη στιγμή η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι διχασμένη. Αυτό είναι το χειρότερο. Ποτέ δεν είχε ξανασυμβεί αυτό το πράγμα, να διχάζεται έτσι ο κόσμος. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άσχημο και που γίνεται δημόσια. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό στον Ολυμπιακό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X