Χαριστέας: «Αν δεν ήταν ο ρέφερι θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Χαριστέας: «Αν δεν ήταν ο ρέφερι θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την διαιτησία τα «έβαλε» ο Άγγελος Χαριστέας, τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μάλιστα σύμφωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς «αν δεν ήταν ο ρέφερι».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήρθαμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους, ο Άρης παίζει μέσα και έξω για τη νίκη. Νομίζω ότι όλοι είδαν ότι έχουμε πάρα πολύ δυνατή ομάδα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για το πόσο πάλεψαν οι παίκτες. Αν δεν ήταν ο ρέφερι που έκανε πάρα πολύ κακό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να φύγουμε κάλλιστα με τους τρεις βαθμούς.Συνήθως δεν στέκομαι σε διαιτησίες, αλλά σήμερα φάνηκε ότι η ελληνική διαιτησία έχει πάρα πολλά προβλήματα. Το συζήτησα και στην ΟΥΕΦΑ που ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα. Χάνουμε την ουσία που είναι να παίζεται ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής χάνει πολύ χρόνο στο VAR, που δεν έχουμε μάθει να το χρησιμοποιούμε, έτσι εκνευρίζει και τον κόσμο που θέλει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, αλλά και τους παίκτες. Αντί να κάνουμε βήματα μπροστά κάνουμε βήματα προς τα πίσω κάθε εβδομάδα.

Σαν ΠΑΕ είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία της ομάδας και σήμερα θα μπορούσαμε αν ήταν 50-50 να φεύγαμε με τους τρεις πόντους. Η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα, οι δηλώσεις μου δεν έχουν να κάνουμε με την ΑΕΚ και την απόδοσή της. Αποδείχτηκε όμως ότι είμαστε πολύ δυνατοί, είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Όσοι είδαν το παιχνίδι δεν έχουν παρά να δουν τις φάσεις και να τις αναλύσουν πιο ήρεμα, για να δουν ότι σε ένα ματς, όταν σταματούν οι φάσεις για 3 και 4 λεπτά, αυτό είναι λάθος. Όταν είσαι σίγουρος για την απόφασή σου παίρνεις την ευθύνη, αλλά όταν χάνεις 5-10 λεπτά και δίνεις 8-10 λεπτά έξτρα χρόνο σε κάθε παιχνίδι, κάτι δεν πάει καλά.

Πώς να διαχειριστεί μία ομάδα τις διακοπές, όταν προηγείσαι και ο διαιτητής κόβει συνέχεια το παιχνίδι, ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει τίποτα, το ξέρω από τότε που έπαιζα.  Όταν ο διαιτητής χαλάει πολύ χρόνο για μία απόφαση, αυτό προκαλεί ερωτηματικά μέσα και έξω από το γήπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X