Μιλόγεβιτς: «Και τη νέα χρονιά στο Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα»

Μιλόγεβιτς: «Και τη νέα χρονιά στο Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει παίξει ουκ ολίγες φορές για τον πάγκο της ΑΕΚ και με τον ερχομό του Ίλια Ίβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή τα σενάρια πολλαπλασιάστηκαν.

Η ΑΕΚ τον θέλει, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας δεν… αφήνει τον Σέρβο προπονητή μεσούσης της χρονιάς. Και εκεί είναι η μεγάλη δυσκολία της ΑΕΚ να καταφέρει να κερδίσει χρόνο για να περιμένει τον Μιλόγεβιτς, εκτός αν επιλέξει να περιμένει.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα έδωσε συνέντευξη στη τηλεόραση και αναφέρθηκε για την πορεία της σερβικής ομάδα στο Champions League, για τα κρίσιμα δύο παιχνίδια με Μπάγερν και Ολυμπιακό, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι την επόμενη χρόνια θα βρίσκεται μαζί με τον Αστέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί πως θα παραμείνει στον πάγκο των Σέρβων.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πεπεισμένος ότι θα παίξουμε ξανά στο Champions League και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα. Πιστεύω ότι όλα αυτά δεν συνέβησαν τυχαία και ο Αστέρας αξίζει να βρίσκέται στο Champions League».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X