Ρεκόρ καριέρας για τον Μωραΐτη

Ρεκόρ καριέρας για τον Μωραΐτη
Photo Credits: INTIME

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο δανεικός από την ΑΕΚ στον Κολοσσό Ρόδου, Δημήτρης Μωραΐτης. Ο νεαρός γκαρντ ξεπέρασε την καλύτερη επίδοσή στα ριμπάουντ και δείχνει σε κάθε αγώνα και πιο βελτιωμένος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ

Ο Κολοσσός H Hotels έφυγε με ένα σημαντικό “διπλό” από την Αθήνα και δύο παίκτες του έφτασαν σε κορυφαίες, ατομικές επιδόσεις. Ήταν ο Ντάνι Αγκμπελέσε και ο Δημήτρης Μωραίτης.

*Η προσφορά του Ντάνι Αγκμπελέσε στη νίκη του Κολοσσού H Hotels ήταν πολυεπίπεδη και ένα μέρος της ήταν αυτό της δημιουργίας, αφού ο Αμερικανός είχε τέσσερις ασίστ ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του στην ΕΚΟ Basket League. Τόσες είχε πέρσι με τον Χολαργό στα εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην κανονική περίοδο και την ΑΕΚ στα πλέι οφ.

*Με ένα ρεκόρ καριέρας έφυγε από το “Σοφία Μπεφόν” και ο Δημήτρης Μωραίτης. Είχε έξι ριμπάουντ, δύο περισσότερα από την προηγούμενη κορυφαία επίδοση του αφού είχε τέσσερα στην πρεμιέρα της σεζόν 2014-15 ως παίκτης του Πανιωνίου Su Casa και κόντρα στη νυν ομάδα του κι άλλες δύο φορές πέρσι στα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με Ήφαιστο και Λαύριο Megabolt στην 7η και στην 9η αγωνιστική αντίστοιχα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X