Να κοιμηθούμε την Κυριακή σαν άνθρωποι και στο -7, ζητάμε πολλά;

Να κοιμηθούμε την Κυριακή σαν άνθρωποι και στο -7, ζητάμε πολλά;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε όλα τα παιχνίδια, προφανώς και οι τρεις βαθμοί έχουν σημασία. Σε κάποια όμως, λίγο περισσότερο. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, δεν υπάρχει ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που να είναι αντίπαλος και να έχεις από την ΑΕΚ, μεγαλύτερη απαίτηση από το να νικάει έστω και με… μισό-μηδέν.

Κι αυτό καθώς δεν υπάρχει αντίπαλος, όπου να πηγαίνεις στο γήπεδο και να αισθάνεσαι εκ προοιμίου βέβαιος και ασφαλής για τη νίκη της «Ένωσης». Αυτή είναι η πραγματικότητα και τη συνειδητοποιήσαμε από την 1η κιόλας αγωνιστική φέτος.

Τα προβλήματα τα ξέρουμε και μάλιστα τα έχουμε εμπεδώσει για τα καλά, τα υπέρ και τα κατά του ρόστερ, όπως και του προπονητή, επίσης τα ξέρουμε καλά. Αυτή η ήττα από τον ΠΑΟ παραμένει… απάλευτη, αλλά αύριο βράδυ δίνεται η ευκαιρία να πλησιάσει η ομάδα στο -7 από την κορυφή μετά την αποψινή γκέλα του ΟΣΦΠ στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει συγκεκριμένη και ξεκάθαρη στόχευση στο μυαλό του για όλα τα μέτωπα που «καίνε» την ΑΕΚ, αλλά το θέμα είναι όταν για παράδειγμα έρθει η ώρα να φέρει τους παίκτες, να μην έχει ως στόχο η ομάδα να μπει στην… εξάδα!

Για σερί νικών, είναι πολύ πρώιμο να μιλάμε, οπότε ας γίνει τουλάχιστον αύριο το… «ένα στα ένα». Εν κατακλείδι, 90 λεπτά αύριο με αντίπαλο τον Άρη, στόχος οι 3 βαθμοί και να πάμε σπίτια μας και να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι!

 

Υπομονή στο μπάσκετ 

Σήμερα είχαμε ένα ήρεμο Σάββατο με νίκες σε μπάσκετ, χάντμπολ και γυναικείο βόλεϊ. Στο μπάσκετ, ειλικρινά δεν μπορώ να εξάγω ακόμα συμπέρασμα για το αν θα πρέπει να είμαι αισιόδοξος ή όχι για την πορεία της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.

Από τη μια είναι λόγος να ενθουσιάζεσαι όταν βλέπεις πως έχεις στην ομάδα σου, αυτό το «υπερόπλο» που λέγεται Λάνγκφορντ. Κι από την άλλη σκέφτεσαι ότι δεν γίνεται να βάζει σε όλα τα παιχνίδια πάνω από 30 πόντους.

Από τη μια βλέπεις ότι ο Παπαθεοδώρου έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά στον αμυντικό τομέα και πραγματικά έχεις την πιο «σφιχτή» άμυνα που είχε η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Κι από την άλλη βλέπεις ότι ακόμα δεν υπάρχουν τα συστήματα και ότι δεν λειτουργεί σε καλό επίπεδο, η ομάδα στην επίθεση. Όπως και να ‘χει, θέλει υπομονή από όλους μας.

 

Ένα τέρμα στο χάντμπολ!

Στο χάντμπολ, όπου πήγα κιόλας να δω την ΑΕΚ, η ομάδα αποπνέει υγεία και σου εγγυάται ότι θα διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους (πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκό). Αν δεν είχε συμβεί κι αυτή η… κέντα με την αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα, η ΑΕΚ θα είχε βρει ήδη σταθερότητα και ρυθμό και δεν θα υπήρχε «μελανό σημείο».

Ήταν φυσικά μονόδρομος για την ιστορία της ΑΕΚ, αυτή η αλλαγή που έγινε. Εκτιμώ παρά την προφανή ασχετοσύνη μου με το χάντμπολ, ότι οι Παπασταμάτης και Δημητρούλιας, θα βρουν μια πιο αξιόπιστη λύση από την υπάρχουσα για τη θέση του τερματοφύλακα, που πέρυσι μαζί με τον προπονητή, ήταν τα δύο σημεία-κλειδιά, που είχαν κρίνει υπέρ του ΟΣΦΠ, τους εγχώριους τίτλους.

Ο νυν προπονητής δείχνει εξαιρετικός, το κλίμα επίσης, ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, να είναι όλα τα παιδιά υγιή, να βρεθεί κι ένας «ογκόλιθος» για το τέρμα και η τροπαιοθήκη της ΑΕΚ στο χάντμπολ, φέτος θα μεγαλώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X