Καλοπήτας: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας»

Καλοπήτας: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλο το αποτέλεσμα της Κ19 της ΑΕΚ, με την αντίστοιχη του Άρη. Ο προπονητής της «Ένωσης» Ηλίας Καλοπήτας δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, αναγνωρίζοντας βέβαια ότι οι τρεις εβδομάδες χωρίς επίσημο παιχνίδι έπαιξαν ρόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

Αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας: «Άμα αφήσουμε στην άκρη το τελικό αποτέλεσμα, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας. Προσπαθήσαμε, υπάρχει αιτία, είμαστε τρεις εβδομάδες χωρίς παιχνίδι. Τώρα σε γενικές γραμμές δεν μας βγαίνει τίποτα, η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν μας βγήκε τίποτα και υπάρχει εκνευρισμός. Προσπαθούμε μπας και λειτουργήσει λίγο το ένστικτο που λέμε, να παίξουμε πιο επιθετικά την άμυνα μας. Σήμερα κάναμε πολλά λάθη, αλλά συνεχίζουμε».

Για το τι έφταιξε σήμερα: «Είναι συνδυασμός των πραγμάτων η σημερινή εικόνα. Είχαμε αρκετά αμυντικά προβλήματα, κάτι που συνήθως η ομάδα μας δεν παρουσιάζει. Αλλά είχαμε και αμυντικά προβλήματα και στο κράτημα της μπάλας. Είναι συνδυασμός».

Για το φιλικό που έπαιξε η ομάδα και κέρδισε με 8-1: «Υπήρξαν παιχνίδια, όμως ένα φιλικό δεν έχει τον χαρακτήρα του επίσημου παιχνιδιού. Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος, θα δούμε…»

Για το πρόγραμμα της ΑΕΚ: «Γενικά είναι δύσκολο το πρόγραμμα, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και μπορούν να κόψουν βαθμούς. Για το επόμενο παιχνίδι, εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στην Κρήτη, αισιόδοξος είμαι πιστεύω θα τα καταφέρουμε.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X