Λουκάκου: «Ονειρεύτηκα την Ίντερ, ο Ίμπρα μου τα έμαθε όλα»

Στήριξη σε Λουκάκου: «Να μην μείνουν ατιμώρητοι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρομελού Λουκάκου εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα επιστρέψει στην Serie A.

Συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport» παραχώρησε ο Ρομελού Λουκάκου. Μίλησε για το γεγονός ότι είναι ο ακριβότερος παίκτης στην ιστορία της Ίντερ, για τον Κόντε, τον Σόλσκιερ, αλλά για τον… δάσκαλό του, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αντικατάσταση του Ικάρντι: «Δεν με πειράζει που είμαι ο ακριβότερος παίκτης στην ιστορία της Ίντερ, ούτε που αντικατέστησα τον Ικάρντι. Όταν έφτασα ο Μάουρο ήταν καλός μαζί μου. Του εύχομαι τα καλύτερα στην Παρί».

Για τον Ιμόμπιλε και τον Σόλσκιερ: «Ο Τσίρο είναι ένας σπουδαίος στράικερ. Πρώτα έμαθα ιταλικά βλέποντας τον αδερφό μου να παίζει στη Λάτσιο. Όταν έμαθα ότι ο Σόλσκιερ σχεδίαζε να με βάλει στα εξτρέμ, γνώριζα ότι ο καιρός μου στη Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε».

Για την Ίντερ και τον Ζλάταν: «Ονειρεύτηκα την Ίντερ κάποια στιγμή. Αγαπούσα τον Ρονάλντο και τον Αντριάνο, αλλά ήταν ο Ίμπρα αυτός που μου έμαθε τα πάντα, ειδικά στις συζητήσεις μας στο λεωφορείο. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στην Serie A».

Για τον Κόντε: «Ο Κόντε είναι ξεχωριστός. Ξέρει τι να κάνει σε κάθε περίπτωση. Αυτός και ο Μουρίνιο είναι οι καλύτεροι προπονητές της καριέρας μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X