Για το δεύτερο σερί Copa Libertadores η Ρίβερ Πλέιτ του Σκόκο κόντρα στη Φλαμένγκο

Για το δεύτερο σερί Copa Libertadores η Ρίβερ Πλέιτ του Σκόκο κόντρα στη Φλαμένγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρίβερ Πλέιτ του Νάτσο Σκόκο αντιμετωπίζει σήμερα στις 22.00 (One Channel) την Φλαμένγκο στον τελικό του Copa Libertadores στο Μονουμεντάλ του Περού!

Πλέον δεν έχουμε διπλούς τελικούς – από έναν στην έδρα κάθε ομάδας, έχουμε έναν (μονό) τελικό σε ουδέτερη έδρα. Μάχη με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως αυτά που προσδίδουν οι χώρες προέλευσης των δυο ομάδων (Βραζιλία και Αργεντινή αντίστοιχα).

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Ρίβερ Πλέιτ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της πενταετίας στη Νότια Αμερική. Τελικό και τρόπαιο το 2015 κόντρα στην Πούμας από το Μεξικό, τελικό και τρόπαιο πέρυσι στο superclasico με την Μπόκα – με αναβολές και επεισόδια που… έστειλαν τη ρεβάνς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης – ένας κοινός παρονομαστής. Είναι ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο που σίγουρα θα… χαιρετήσει στο τέλος της σεζόν. Τόσο στην Αργεντινή, όσο και στην Ισπανία κάνουν λόγο για συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα προκειμένου ν’ αποτελέσει το διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ένας ακόμη κύκλος που κλείνει είναι αυτός του Νάτσο Σκόκο. Ο 34χρονος πρώην μέσος της ΑΕΚ θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Νιούελς και θέλει να φύγει με το κεφάλι ψηλά. Θ’ ακολουθήσουν κι άλλοι. Τα δύσκολα ήταν στην αρχή για να φθάσει στο δεύτερο διαδοχικό τελικό.

Η Φλαμένγκο έχει πάει σε έναν τελικό και σε αυτόν κατέκτησε και το τρόπαιο. Μόνο που αυτή η Φλαμένγκο δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες. Δαιμονισμένη η ομάδα του Ζόρζε Ζεζούς και σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Η ρούμπρο-νέγκρο θα παίξει ένα ματς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά μπορεί να κατακτήσει δυο τίτλους! Το Copa Libertadores κόντρα στη Ρίβερ αλλά και μαθηματικά το πρωτάθλημα Βραζιλίας σε περίπτωση που η Παλμέιρας δεν νικήσει την Γκρέμιο.

Η επιτυχία έχει ονοματεπώνυμο: Ζόρζε Ζεζούς. Ο 65χρονος Πορτογάλος προπονητής ανέλαβε την πρώτη ημέρα του Ιουνίου και τρελαίνει κόσμος εντός κι εκτός Βραζιλίας. Είναι για 21 σερί ματς αήττητη στο Brasileirao (18 νίκες και 3 ισοπαλίες), αφήνοντας πίσω τα αντίστοιχα ρεκόρ των σούπερ-ομάδων με Ζίκο και Ροναλντίνιο. Ο Ίβηρας μεταμόρφωσε τον Γκαμπιγκόλ. Δεν του έτεινε απλά το χέρι και μια σανίδα σωτηρίας της καριέρας του, τον μεταμόρφωσε. Τον έκανε να πετύχει τα καλύτερα νούμερα στατιστικής της καριέρας του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X