Σουάρες: «Δύσκολα θα χάσει τον τίτλο η Λίβερπουλ - Δεν είναι κακή προοπτική το MLS»

Λουίς Σουάρες: «Οι ΗΠΑ είναι μια καλή επιλογή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Σουάρες σε συνέντευξη του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη παλιά του ομάδα Λίβερπουλ, στη φετινή Premier League αλλά και στο μέλλον του. Ο Λουίς Σουάρες δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προοπτική του MLS και να μην την απορρίψει!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η Λίβερπουλ θα κατακτήσει τη φετινή Premier League: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ, διότι η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Η Λίβερπουλ έχει ένα καλό πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή και έτσι όπως παίζει φέτος, είναι περίπλοκο το σενάριο, που θα την κάνει να χάσει από τα χέρια της το τρόπαιο. Αλλά όλοι ξέρουμε πως είναι το ποδόσφαιρο».

Για τον τίτλο που είχαν χάσει όταν ήταν παίκτης της Λίβερπουλ: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ, διότι η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Η Λίβερπουλ έχει ένα καλό πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή και έτσι όπως παίζει φέτος, είναι περίπλοκο το σενάριο, που θα την κάνει να χάσει από τα χέρια της το τρόπαιο. Αλλά όλοι ξέρουμε πως είναι το ποδόσφαιρο».

Για τα όσα είχε αποκαλύψει ο φίλος του Λουδέιρο και για την προοπτική του MLS:

«Το MLS είναι μια διοργάνωση που έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας πολλούς ταλαντούχους νεαρούς παίκτες, εκτός από βετεράνους. Αυτό δείχνει πως θέλει να γιγαντωθεί και όχι απλά να γίνει ο προορισμός «γερασμένων» αστέρων.

Δεν υποσχέθηκα κάτι, απλά είχα μια συζήτηση μαζί του. Δεδομένου ότι είχα την τύχη να απολαύσω τις επιτυχίες σε κορυφαίο επίπεδο, το επόμενο που θα κοιτάξω είναι η σταθερότητα για την οικογένεια μου. Αυτό κάνει τις ΗΠΑ και το MLS μια ενδιαφέρουσα περίπτωση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X