Οι σκέψεις της ΑΕΚ για Τσάλμερς

Οι σκέψεις της ΑΕΚ για Τσάλμερς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ άλλαξε την Παρασκευή ξανά (22/11) την λίστα της στην Basket League.

Ο Ρέι, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του μπήκε στην θέση του Μάριο Τσάλμερς. Μια είδηση που αυτομάτως σημαίνει ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν φαίνεται να τον υπολογίζει για τα ελληνικά ματς. Φυσικά ο 33χρονος Αμερικανός παραμένει στην λίστα του BCL. Ο Μάριο Τσάλμερς αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, για τα παιχνίδια του Basketball Champions League, όμως είχε ελάχιστη συμμετοχή στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε (5,7 λεπτά ανά αγώνα με 1/6 βολές, 1/2 δίποντα και 0/4 τρίποντα). 

Να αναφέρουμε ότι ο Μάριο Τσάλμερς είχε υπογράψει συμβόλαιο για έναν μήνα, με την οψιόν να ανανεωθεί γι’ ακόμα 6 μήνες. Το συμβόλαιο του λήγει στις αρχές του Δεκεμβρίου, τότε οι άνθρωποι της «Ένωσης» θα εκτιμήσουν την προσφορά του στην ομάδα και θα αποφασίσουν αν θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο ή όχι. Και όπως όλα δείχνουν τώρα… δύσκολα θα προχωρήσει σε παραμονή του.

Η ΑΕΚ ψάχνει και για ψηλό

Εδώ και καιρό η ΑΕΚ ψάχνει αντικαταστάστη του Στέφαν Γιάνκοβιτς. Στη «Βασίλισσα» έχουν ρίξει βάρος στην αναζήτηση ενός ξένου αθλητικού ψηλού, που θα μπορεί με άνεση να παίζει και στην θέση «4» και στην θέση «5». Ο παίκτης αυτός θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά που λείπουν από το ρόστερ τη ΑΕΚ. Βέβαια για να αποκτηθεί κάποιος, θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Σέρβος ψηλός (δανεικός από την Παρτιζάν), άρα ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να μπορεί να δώσει το «κάτι παραπάνω».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X