Νικολαΐδης: «Η ομάδα αξίζει να είναι ψηλά και αυτό θα κυνηγήσουμε»

Νικολαΐδης: «Η ομάδα αξίζει να είναι ψηλά και αυτό θα κυνηγήσουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης μίλησε για τους στόχους της ομάδας.

Ο αρχηγός του χάντμπολ, μίλησε και στην επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται για την «Ένωση». Αναλυτικά:

«Βγαίνοντας λίγο από τις εγχώριες υποχρεώσεις, μπαίνουμε στο παιχνίδι των ευρωπαϊκών αγώνων. Πρόκειται για παιχνίδια που δεν εκπροσωπείς μόνο την ΑΕΚ, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρύμενος που για τρίτη συνεχόμενη σεζόν βρισκόμαστε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας δείξει μάλιστα ότι μπορούμε να αντεξελθουμε σε δύσκολα ματς, και θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και ξέρω ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Θέλω να τους προσκαλέσω όλους και να τους ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά που είναι πάντα και παντού μαζί μας, ανεξαρτήτου έδρας, διοργάνωσης και χώρας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και να φτάσουμε μέχρι εκεί που αξίζουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα αξίζει να είναι ψηλά και αυτό θα κυνηγήσουμε να πετύχουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X