Τζάκα: «Δεν μπορώ να δεχθώ ό,τι έχει συμβεί κι ό,τι μου έχουν κάνει»

Τζάκα: «Δεν μπορώ να δεχθώ ό,τι έχει συμβεί κι ό,τι μου έχουν κάνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρανίτ Τζάκα δεν φαίνεται να έχει δεχθεί την απόφαση της Άρσεναλ να του πάρει το περιβραχιόνιο, ο Ελβετός μέσος όπως όλα δείχνουν δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμα στο Λονδίνο.

Τον Ιανουάριο πιθανότατα θα φύγει από την ομάδα, έπειτα από την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τους οπαδούς του συλλόγου. Ο ίδιος εξήγησε όσα ήθελε, αλλά δεν απολογήθηκε. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Έμερι τον είχε βγάλει αλλαγή στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, με τους οπαδούς να τον αποδοκιμάζουν,  ο ίδιος ξεκίνησε να ειρωνεύεται και να εξαπολύει ύβρεις, βγάζοντας και τη φανέλα, ο διεθνής άσος ουσιαστικά τελείωσε από την ομάδα, με τον Έμερι να του παίρνει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο SRF της πατρίδας του:

«Έχω ξεκάθαρη άποψη και ιδέες για ό,τι έχει συμβεί και για όσα πρέπει να γίνουν αυτή τη στιγμή και γνωρίζω πως και στην Άρσεναλ ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να γίνει. Έχω ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω τώρα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για να συζητήσουμε επιτέλους τι θα γίνει και να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Θα υπάρξει σίγουρα μια λύση. Δεν μπορώ να δεχθώ ό,τι έχει συμβεί κι ό,τι μου έχουν κάνει» 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X