Σνάιντερ: «Θα μπορούσα να θεωρούμαι επιπέδου Μέσι και Ρονάλντο, αλλά δεν... ήθελα»

Τίτλοι τέλους για τον Σνάιντερ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο ή… Γουέσλεϊ Σνάιντερ; Αυτό θα ήταν το πραγματικό ερώτημα -σύμφωνα με τον 35χρονο Ολλανδό- αν είχε στοχοπροσηλωθεί σε αυτό.

«Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να παραδεχτώ ότι θα μπορούσα να θεωρούμαι στο ίδιο επίπεδο με τους Μέσι και Ρονάλντο, εάν ήμουν 100% συγκεντρωμένος σε αυτό. Το πιστεύω. Ωστόσο, δεν το ήθελα και δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτό. Δεν είναι ότι δεν το είχα μέσα μου, όμως, είναι κάτι που δεν ήθελα. Απήλαυσα την καριέρα μου, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κέρδισα κάθε τρόπαιο που θα μπορούσα να κατακτήσω σε συλλογικό επίπεδο. Είμαι ένας παίκτης ομάδας και θέλω να είμαι πετυχημένος μέσω των ομαδικών διακρίσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Fox Sports NL».

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ακόμα «φωνάζει» για το γεγονός ότι ο Σνάινετρ δεν αποτέλεσε τον νικητή της «Χρυσής Μπάλας» το 2010, όταν αγωνιζόταν στην Ίντερ. Κάτι, που ο ίδιος δείχνει να το έχει… ξεπεράσει προ πολλού.

«Ο κόσμος ακόμα με προσεγγίζει για να μου πει ότι θα έπρεπε να έχω κερδίσει τη “Χρυσή Μπάλα” του 2010. Όμως, συνεχίζω να τους λέω ότι η κατάκτηση του Champions League ήταν σημαντικότερη από μία ατομική διάκριση. Φυσικά, θα αποτελούσε το… κερασάκι στην τούρτα, ωστόσο, μου αρκεί που ο κόσμος πιστεύει ότι θα έπρεπε να την έχω κατακτήσει εγώ», υποστήριξε ο πρώην παίκτης των «νερατζούρι».

Σημαντικότατο «κεφάλαιο» στην καριέρα του Σνάιντερ αποτέλεσε η παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία μετακόμισε το 2007 από τον Άγιαξ. Μία μετακίνηση, η οποία δεν… πολυάρεσε στον Γκούτι, ο οποίος στη συνέχεια βέβαια έγινε ένας από τους καλύτερούς του φίλους.

«Έγινα γρήγορα μέλος της βασικής ενδεκάδας, μόλις ενσωματώθηκα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γκούτι δεν μου μιλούσε για τρεις περίπου μήνες, επειδή καθόταν στον πάγκο. Ωστόσο, κάποια στιγμή καταλήξαμε να παίζουμε μαζί και αποκτήσαμε εξαιρετική σχέση. Γνωρίζαμε το που βρίσκεται ή το που πηγαίνει ο άλλος, χωρίς καν να κοιταζόμαστε. Ήταν ένα φαινόμενο. Ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχω παίξει. Απίστευτος. Με επηρέασε πιο πολύ από όλους», ανέφερε ο ταλαντούχος παλαίμαχος χαφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X