Πικέ: «Αποσύρομαι το 2022 ή νωρίτερα»

Η ειρωνική απάντηση του Πικέ στον Ζιντάν για το pasillo
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πλάνα του για το μέλλον αποκάλυψε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος στο τέλος του 2022 αναμένεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Στην εφημερίδα «Mundo Deportivo» μίλησε ο άσος της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, ο οποίος αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια.

Σε αυτή έκανε γνωστή την επιθυμία του να μην αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο από την στιγμή που σωματικά δεν θα είναι στην επιθυμητή κατάσταση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Η τελευταία ομάδα μου θα είναι η Μπαρτσελόνα, το έχω πει ξανά. Δεν έχω καμία πρόθεση να φορέσω τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας γιατί ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο είναι πως είμαι culé (σ.σ. έτσι λέγονται οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα), όλη τη ζωή μου. Για εμένα, η Μπαρτσελόνα είναι το μεγαλύτερο όνειρο.

Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να φορέσω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Όσο αισθάνομαι δυνατός και έχω θέληση, θα φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας.

Όταν δεν θα ισχύει πλέον αυτό, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, τα συμβόλαια είναι για να τα τηρούμε. Πρόθεσή μου είναι να αποσυρθώ το 2022, όμως δεν έχω γυάλινη σφαίρα και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι μέχρι τότε. Αν καταλάβω πως δεν είμαι πλέον το ίδιο σημαντικός ή δεν βρίσκομαι στο επιθυμητό επίπεδο, τότε δεν έχω θέμα να αποσυρθώ και νωρίτερα. Νομίζω, πάντως, πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί γνωρίζω τον εαυτό μου και θεωρώ πως μπορώ να αντέξω μέχρι το 2022. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X