Μειώθηκε η ποινή του Δώνη!

Eπαθε... Λουτσέσκου ο Δώνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Δώνης είχε τιμωρηθεί για την συμπεριφορά του και όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Ο Έλληνας τεχνικός είχε συγκεκριμένα τιμωρηθεί με 30 μερές εκτός πάγκων και για αυτό έλειψε από το ματς με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως ο προπονητής του «τριφυλλιού» τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης από τους αγωνιστικούς χώρους αλλά και τα αποδυτήρια για ένα μήνα το από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague 1. Ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού είχε υποστηρίξει ότι ο προπονητής της ομάδας δεν απώθησε τον 4ο διαιτητή του ντέρμπι και η ενέργεια του πρέπει να κριθεί ως «ανάρμοστη συμπεριφορά» πριν κατατεθεί η έφεση.

Τώρα, η έφεση δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, με την τιμωρία του έμπειρου τεχνικού να πέφτει στις 15 μέρες και έτσι θα καταφέρει να δώσει το παρών στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικός. Μάλιστα, η τιμωρία του εκπνέει επίσημα το… Σάββατο!

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως σε μια αντίστοιχη περίπτωση τιμωρίας του Μανόλο Χιμένεθ, μετά από έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η ποινή του Ανδαλουσιανού τεχνικού είχε… τριπλασιαστεί. Συγκεκριμένα είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με 15 μέρες και μετά την έφεση η τιμωρία ανέβηκε στις…45.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X