Τουρσουνίδης: «Δεν γίνεται να μιλά ο Ολυμπιακός για διαιτησία, είναι για γέλια»

Τουρσουνίδης: «Δεν γίνεται να μιλά ο Ολυμπιακός για διαιτησία, είναι για γέλια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυστικός ήταν σε δηλώσεις του σχετικά με την επιστολή του Ολυμπιακού στον Λευτέρη Αυγενάκη ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι δεν είναι δυνατό να μιλούν και να διαμαρτύρονται για διαιτησία οι ερυθρόλευκοι σχολιάζοντας: «Δεν γίνεται να μιλά ο Ολυμπιακός να μιλά για την διαιτησία και αποχώρηση. Είναι για γέλια».

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για την επιστολή του Ολυμπιακού σε FIFA και Αυγενάκη:

«Δεν το ήξερα. Είναι τραγικό στο άκουσμά του. Δεν γίνεται να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία και αποχώρηση. Είναι για γέλια. Το έχω βιώσει στο πετσί μου και άλλοι παίκτες και ομάδες την πραγματική αδικία. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να μιλάει για διαιτησίες. Δεν έχει αδικηθεί ποτέ. Είναι προσχεδιασμένο όλο αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός και δημιουργεί ένα κλίμα αντιπαλότητας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που έρχεται. Θέλει να ταράξει τα νερά και να αποσυντονίσει. Δεν είχε αντίπαλο τα προηγούμενα χρόνια εννοώ σε παράγοντες και τώρα προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα, αφού δυο χρόνια είναι άτιτλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X