ΛεΝτέι: «Όλοι θέλαμε να παίξουμε και το δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, αλλά...»

ΛεΝτέι: «Όλοι θέλαμε να παίξουμε και το δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, αλλά...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ζακ ΛεΝτέι επέστρεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα της Ζαλγκίρινις Κάουνας. Μιλώντας στο sdna, αναφέρθηκε στα σοβαρά διοικητικά προβλήματα του Ολυμπιακού, αλλά και την απόφαση να αποχωρήσουν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου αλλά το πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Βλέποντας από απόσταση πια το περσινό σου κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό πώς θα το αξιολογούσες;

«Δεν μπορώ να το αξιολογήσω πραγματικά, γιατί δεν είχα την επίδραση, που θα μπορούσα να έχω στο παιχνίδι της ομάδας. Υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν, με τη διοίκηση και με όλα τα υπόλοιπα. Ήθελαν να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Δεν μπορώ να αξιολογήσω συνολικά την εμπειρία μου, όμως γνωρίζω πως βελτιώθηκα αγωνιστικά. Ήταν η δεύτερη επαγγελματική μου σεζόν. Πολλοί δεν θα κατάφερναν να φτάσουν τα επίπεδα που έφτασα στη 2η χρονιά τους. Μαθαίνω και θα συνεχίσω να το κάνω».

– Μίλησες για τα περσινά σκαμπανεβάσματα. Πώς τα εξηγείς;

«Δεν μπορείς να τα εξηγήσεις πραγματικά, αλλά να τα βιώσεις, να τα περάσεις. Όταν είσαι παίκτης δεν πρέπει να ανησυχείς γι’ αυτά, αλλά να μαθαίνεις και να μένεις ενωμένος με την ομάδα. Το θέμα είναι να παλέψεις κόντρα σε αυτό, να κάνεις αυτά που πρέπει και να πάρεις νίκες».

– Θεωρείς πως τα οικονομικά προβλήματα του Ολυμπιακού σας επηρέασαν;

«Αυτό είναι πιο πολύ θέμα της διοίκησης, τι έκανε εκείνη. Δεν έχω να πω εγώ κάτι γι’ αυτό. Δεν ξέρω τι να πω. Ήμουν παίκτης. Αυτό που ένοιαζε ήταν αυτό που μπορούσα να ελέγξω, δηλαδή η εργατικότητά μου κάθε μέρα πριν και μετά την προπόνηση. Αυτό με ενδιέφερε».

– Ίσως είναι μια δύσκολη ερώτηση, αλλά πρέπει να στην κάνω. Θα αντιμετωπίσεις τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά μετά το επεισοδιακό παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

«Ναι, ήταν ένα τρελό παιχνίδι».

– Τι θυμάσαι, λοιπόν, από αυτό το ματς; Τι λες σήμερα για όσα έγιναν τότε; Θα λες στους φίλους σου εκείνα τα περιστατικά; Ήταν ένα ματς που έμεινε τελικά στην ιστορία.

«Ναι, ναι. Ήταν σίγουρα κάτι που ταρακούνησε τον κόσμο. Ήταν τρελό να το βιώνεις. Όμως, όπως είπα, πέρυσι έζησα ορισμένες καταστάσεις που δεν θα βιώσει ποτέ κανείς στην καριέρα του, ενώ ήμουν μόλις στη 2η χρονιά μου. Τα περνάς αυτά, μαθαίνεις από αυτά και μένεις δίπλα στην ομάδα. Προσπαθείς να προχωρήσεις και να βελτιωθείς. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, διαφορετική. Όμως, έπρεπε να την ξεπεράσουμε και να πάμε μπροστά».

– Πώς ένιωσες σε εκείνο το παιχνίδι; Θυμάσαι την αντίδρασή σου, όταν έμαθες πως η διοίκηση θέλει να αποχωρήσει η ομάδα στο ημίχρονο;

«Η αντίδρασή μου ήταν η ίδια με της υπόλοιπης ομάδας. Όλοι θέλαμε να βγούμε έξω και να παλέψουμε, να κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά η διοίκηση ήθελε να κάνει κάτι και να οδηγήσει την ομάδα προς μια κατεύθυνση. Πρέπει να σέβεσαι τους ιδιοκτήτες. Έτσι ήρθαν τα πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X