Ο Λυμπερόπουλος είδε την Εθνική με Κατσουράνη-Φορτούνη (ΦΩΤΟ)

Ο Λυμπερόπουλος είδε την Εθνική με Κατσουράνη-Φορτούνη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ΟΑΚΑ επέστρεψε χθες ο Νίκος Λυμπερόπουλος ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020. Στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου δεν ήταν μόνο φυσικά καθώς είδε τον αγώνα μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη και τον Κώστα Φορτούνη.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επί του παρόντος δεν έχει επαγγελματική στέγη καθώς μετά την αποχώρησή του από την Ένωση αποφάσισε να κάνει λίγο… πίσω από τα αθλητικά δρώμενα. Έτσι, δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Παράλληλα και ο πρώην παίκτης της Ένωσης και πρωταθλητής Ευρώπης 2004, Κώστας Κατσουράνης δεν έχει βρει κάποια ομάδα για να συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής και τον Οκτώβριο ενίσχυσε την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μίνι ποδοσφαίρου στην Κρήτη.

Όσον αφορά στον Κώστα Φορτούνη, βρίσκεται ακόμα στην διαδικασία αποθεραπείας του από την ρήξη χιαστών που έχει υποστεί και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις αρχές του 2020.

Δείτε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X