Μπακασέτας: «Αχανές το ΟΑΚΑ, πρέπει να αλλάξει έδρα η Εθνική»

Μπακασέτας: «Αχανές το ΟΑΚΑ, πρέπει να αλλάξει έδρα η Εθνική»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας πως η Εθνική πρέπει να αλλάξει έδρα γιατί το ΟΑΚΑ είναι ένα αχανές γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Εφόσον δικαίως παίρναμε τα αποτελέσματα, έτσι κι εσείς δικαίως είχατε αυτή τη στάση απέναντι από την ομάδα, γιατί πραγματικά οι εμφανίσεις δεν ήταν καθόλου πειστικές. Ειδικά σε ένα παιχνίδι μπορούσαμε να κερδίσουμε, ήρθαμε ισοπαλία στα τελευταία λεπτά, όμως όπως έχουμε ξαναπεί ξέραμε πως θα ήταν μια πολύ δύσκολη συνέχεια για εμάς. Συζητήσαμε μεταξύ μας, είπαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να αλλάξουν, τα αλλάξαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε την κατάσταση».

Για το λάθος του Σταφυλίδη: «Λάθη γίνονται, το πιο σημαντικό είναι πως αντιδράς. Βγάλαμε αντίδραση, αυτό που είδαμε σήμερα και πρέπει πραγματικά να μας κάνει αισιόδοξους υπάρχει νοοτροπία. Κάναμε ένα λάθος πήγαμε στα αποδυτήρια βγήκαμε πολύ καλύτεροι, αφού υπάρχει νοοτροπία πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και με ταπεινότητα».

Για το γεγονός πως όλοι έδειχναν αποφασισμένοι για τη νίκη: «Πολλά παιδιά παίζαμε από μικρές Εθνικές μαζί και παλεύαμε ο ένας για τον άλλον. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, να παίζει ο ένας για τον άλλον. Το έχουμε κερδίσει πλέον αυτό κι επιμένω στη νοοτροπία που έχουμε σαν ομάδα».

Για την μεγάλη διακοπή που υπάρχει τώρα: «Δεν νομίζω να μας επηρεάσει η διακοπή, θα πάμε στις ομάδες μας θα κάνουμε καιρό να βρεθούμε. Θα πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά κι όταν έρθει η κλήση της Εθνικής να είμαστε συγκεντρωμένοι για την Εθνική».

Για την έδρα της Εθνικής: «Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η Εθνική. Δεν χρειάζεται πολύ ευφυΐα για να καταλάβει κανείς πως η Εθνική πρέπει να αλλάξει έδρα. Είναι πολύ σημαντικό και νομίζω πως και ο κόσμος θα δείξει αντίδραση πάνω στα αποτελέσματα που φέραμε και το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Χρειαζόμαστε μια καλή έδρα, κι αυτός ο λίγος κόσμος που ήρθε σήμερα σε ένα άλλο γήπεδο θα ήταν διαφορετικά. Αυτό το γήπεδο είναι λίγο αχανές. Μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά και θεωρώ πως θα υπάρχουν εξελίξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X