Λήστεψαν τον Γιάννη Βούρο ενώ έπαιζε στο θέατρο

Θύμα ληστεία έπεσε ο χθες ο Γιάννης Βούρος!

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κατά την έξοδό του από τη θεατρική παράσταση «Σπασμένο γυαλί» όπου και πρωταγωνιστεί αντίκρισε παραβιασμένο το αυτοκίνητο του. Οι δράστες αφού έσπασαν το τζάμι στη συνέχεια μπήκαν στο όχημα και αφαίρεσαν ότι πολύτιμο έκριναν πως υπήρχε.

«Χθες βράδυ έξω από το θέατρο Πόλη κάποια καλόπαιδα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου. Άνοιξαν το πορτπαγκάζ και πήραν τα πάντα. Σακίδιο,ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, γυαλιά, μπουφάν δερμάτινο, δύο κοστούμια, πουκάμισα, μποτάκια, κλειδιά μηχανής, έγγραφα κλπ.«, είπε ο ίδιος μιλώντας στην Espresso. Και κατόπιν απηύθυνε έκκληση στους δράστες, λέγοντας: «Για να αποφύγω την ταλαιπωρία της επανέκδοσης ταυτοτήτων, ας κρατήσουν αυτά που τους είναι απαραίτητα κι ας αφήσουν έξω από τι θέατρο τα έγγραφα…» .

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας μέσω της ληστείας έχασε χρήματα αλλά και σημαντικά έγγραφα, τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν πέσει στα χέρια αγνώστων. Όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του, μέσα σε αυτά υπήρχε υλικό και από θεατρικές παραστάσεις τις οποίες πιθανόν ετοίμαζε για το μέλλον, με τα σενάρια αυτή τη στιγμή να πρέπει να γραφούν από την αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X