Χωρίς προβλήματα η Ράστα Βέχτα για το ματς με την ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα η Ράστα Βέχτα για το ματς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τρίτη (19/11, 19:00) την Ράστα Βέχτα για την 6η αγωνιστική του BCL. Οι Γερμανοί ταξιδεύουν χωρίς προβλήματα στην Αθήνα.

Η νίκη-ανατροπή κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν πίσω με 27 πόντους διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, έχει φτιάξει για τα καλά την ψυχολογία όλων στην Ράστα Βέχτα. Οι «πορτοκαλί», όμως δεν έμειναν για πολύ στο αποτέλεσμα του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς ακολουθεί το ταξίδι στην Ελλάδα, για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Στο πλαίσιο αυτό ο Πέδρο Κάλες και οι παίκτες του προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, ενόψει του ταξιδιού στη χώρα μας. Ο προπονητής των Γερμανών δεν αντιμετώπισε προβλήματα, καθώς πέραν του τραυματία Ρόμπιν Κρίστεν, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της ομάδας του στη διοργάνωση, άπαντες είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X