Στο Ρέθυμνο για το «10x10» η ΑΕΚ στο Futsal

Στο Ρέθυμνο για το «10x10» η ΑΕΚ στο Futsal
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Ρέθυμνο αγωνίζεται σήμερα (17/11, 14:00) η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ κόντρα στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Futsal Superleague. Η “Ένωση” προπορεύεται στη βαθμολογία έχοντας σημειώσει το απόλυτο με 9 νίκες ισάριθμους αγώνες και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ο Γιάννης Ζιάβας δεν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα τραυματισμών, καθώς έχει επιστρέψει και ο Σκουτέλης στην αγωνιστική δράση, αλλά δεν ταξίδεψε με την αποστολή. Στο Ρέθυμνο ταξίδεψαν οι: Θεοφίλου, Χριστόπουλος, Δελλαπόρτας, Αρτινός, Γούσης, Πάνου, Ταρνανίδης, Καρύδας Χατζηφωτίου, Παπαδόπουλος, Ντάτης, Λιαρόπουλος.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου” δήλωσε στο aek.gr: “Η ομάδα μας είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι το οποίο για εμάς είναι ένα δυνατό τεστ πριν τα σημαντικά ντέρμπι που ακολουθούν. Η έξοδος αυτή στην επαρχία μας χαροποιεί, γιατί θελουμε να νιώσουμε ότι το σπορ μας μπορεί και πρέπει να μεγαλώσει και να ξεφύγει από τα στενά όρια της πρωτευουσας και να δείξουμε και στους φιλαθλους της επαρχίας ποσο όμορφο και θεαματικό είναι. Περιμένουμε επίσης με ιδιαίτερη χαρά να συναντηθουμε ξανά με τους φιλάθλους της ΑΕΚ μας στην Κρήτη“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X