Αμπιντάλ: «Μιλάμε για την ανανέωση του Μέσι»

Αμπιντάλ: «Μιλάμε για την ανανέωση του Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Αμπιντάλ δήλωσε στην Mundo Deportivo ότι οι δύο πλευρές (Μέσι – Μπαρτσελόνα) βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου.

Είναι γνωστό ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και στην Βαρκελώνη δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται πως υπάρχει περίπτωση να τον χάσουν. Μαζί με τον Λιονέλ Μέσι αναμένεται να ανανεώσει και ο νεαρός Ανσού Φατί, που το προηγούμενο καλοκαίρι υπέγραψε μέχρι τον Ιούνιο του 2022, με δύο χρόνια ακόμα οψιόν και ρήτρα…100 εκατομμυρίων ευρώ!

Για την ανανέωση του 32χρονου ο Αμπιντάλ δήλωσε «μιλάμε, δεν ξέρω αν θα έχουμε σύντομα νέα, επειδή η απόφαση εξαρτάται από τον παίκτη και τον αντιπρόσωπο του. Αλλά εμείς ως κλαμπ ελπίζουμε ότι θα τον κλείσουμε το συντομότερο δυνατό.»

Ενώ συνέχισε, «θα γίνει γνωστό, όταν θα ξέρουμε, αλλά εγώ είμαι θετικός.»

Αναφέρθηκε και στην ανανέωση του Φατί, «επίσης μιλάμε με τους αντιπροσώπους του. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που πρέπει να προστατεύσουμε. Πρέπει να μιλήσουμε με την οικογένεια του και τον μάνατζερ του. Είναι σε μια διαδικασία ενσωμάτωσης στην πρώτη ομάδα και παίρνει διαρκώς λεπτά συμμετοχής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X