Ξανά σκόραρε ο Χριστόπουλος με την Εθνική Παίδων!

Ξανά σκόραρε ο Χριστόπουλος με την Εθνική Παίδων!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Παίδων Κ17, διέλυσε και το Καζακστάν με 5-1, στην Ναύπακτο. Γι’ ακόμα μια φορά ο Απόστολος Χριστόπουλος, ποδοσφαιριστής της AEK πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και σήμερα ο ταλαντούχος ήρθε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και ξανά σκόραρε. Αποδεικνύοντας στον προπονητή του Τάσο Θέου, ότι πρόκειται για ένα πρώτης τάξεως «κανονάκι». Πέρασε ως αλλαγή στο 57ο λεπτό, όταν μάλιστα η Εθνική δεν είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι και με την εμφάνιση του βοήθησε αρκετά στο να μπουν 3 ακόμα τέρματα για την «γαλανόλευκη». Όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο το σκορ ήταν στο 2-0.

Βασικός ξεκίνησε ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Άγγελος Αγγελόπουλος. Μπορεί να δέχθηκε γκολ, όμως ήταν σταθερός καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Η Εθνική Παίδων έκανε το δύο στα δύο και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, επόμενη αναμέτρηση με την Γερμανία, στο ντέρμπι του ομίλου…να δούμε αν αυτή την φορά θα ξεκινήσει ο βασικός ο Χριστόπουλος ή αν πάλι θα προτιμήσει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κούτσια.

Να αναφέρουμε ότι ο Τσιόκρης σήμερα, αν και υπολογίζεται ως βασικός από τον προπονητή του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X