Σήμερα (16.00) με τον Φέντερερ ο Τσιτσιπας για μια θέση στο τελικό του ATP Finals!

Σήμερα (16.00) με τον Φέντερερ ο Τσιτσιπας για μια θέση στο τελικό του ATP Finals!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται σήμερα (16.00) να λυγίσει τον θρυλικό Ρότζερ Φέντερερ και να προκριθεί στον μεγαλύτερο τελικό την καριέρας του!

Πριν λίγες μέρες μπορεί να λέγαμε ότι είναι… μια χαρά αντίπαλος για τον Στέφανο, αφού φαινόταν ντεφορμέ, αλλά αυτή η εμφάνιση του Φεντ κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς άλλαξε τα δεδομένα. Ίσως άλλαξε κάπως τα δεδομένα και η χθεσινή σχεδόν τρίωρη μονομαχία του Τσιτσιπά με τον Ναδάλ, καθώς το μομέντουμ φαίνεται να είναι τώρα με τον 38χρονο Ελβετό, που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του έβδομου ATP Finals του!

Ο Τσιτσιπάς, πάντως, είχε καταφέρει να τον λυγίσει στη Μελβούρνη, τότε που ουσιαστικά έγινε η… εκκίνηση της σούπερ φετινής του σεζόν, άρα ξέρει τον δρόμο! Ακολούθησαν δύο ήττες από τον βασιλιά, τον Φεβρουάριο στον τελικό του Ντουμπάϊ και τον Οκτώβριο στον τελικό της Βασιλείας.

Η γρήγορη επιφάνεια του Ο2 φαίνεται να βολεύει και τους δύο και, μάλιστα, ο Στέφανος ξεκίνησε τη διοργάνωση με δύο νίκες (Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ) χωρίς να χάσει σετ. Στο Ο2 αναμένονται σήμερα αρκετοί Έλληνες, αλλά είναι βέβαιο ότι θα γίνει… πανικός για τον Ρότζερ. Σίγουρα ο Στεφ θα είναι έτοιμος για αυτό!

Σημειώστε ότι ο 21χρονος Έλληνας παίζει στον 11ο φετινό του ημιτελικό (5-5), αριθμός που δείχνει πόσο καλή είναι η φετινή του σεζόν. O νικητής της αναμέτρησης θα παίξει στον αυριανό τελικό με τον Ντόμινικ Τιμ ή τον κάτοχο του τίτλου Σάσα Ζβέρεφ, που μονομαχούν στις 22.00. Ο Αυστριακός προηγείται με 5-2 στο head to head, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι είναι άρρωστος τις τελευταίες μέρες. Χρειάστηκε κιόλας να μετακομίσει κοντά στο Ο2, για να αποφεύγει την καθημερινή μετακίνηση με το φέρι!

Οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X